Stereomicroscop SMZ745

    Caracteristici standard:

  • Cu o magnificatie de 7.5X si o distanta de lucru de 115mm, stereomicroscoapele Nikon SMZ745 sunt potrivite atat pentru aplicatiile industrial cat si pentru cele biomedicale.

  • Adoptarea unei noi prisme cu reflexive totala, permite captarea unor imagini mai luminoase cu un contrast mai ridicat, iar design-ul anti-mucegai permite utilizarea stereomicroscopului in medii in care temperatura si umiditatea sunt ridicate.

  • Modelul trinocular este echipat cu un port pentru camera si un adaptor incorporate C-mount 0.55x, permitand montarea directa a camerelor digitale Nikon DS Series.

DescriereMagnificatie impresionanta de 7.5x
Prin optimizarea sistemului optic Greenough, Nikon a reusit sa obtina un zoom de 7.5x si o marire totala de la 3.35x la 300x.
Odata cu implementarea prismei cu reflexive totala, SMZ745/745T permite obtinerea unor imagini mai luminoase si contrast ridicat  la magnificatie.
Distanta de lucru de 115mm.
In afara de raportul de magnificatie impresionant, SMZ745 ofera si o distanta de lucru impresionanta de 115mm, oferind sufficient spatiu pentru fabricarea si manipularea mostrei. 
 Ergonomie maxima
Modelul SMZ745/745T este optimizat pentru maximul de ergonomicitate. Butonul de marire este echipat cu un opritor de tip click pentru fiecare magnificare, iar levierul de comutare optica faciliteaza imagistica digitala.
Design durabil si robust ce se potriveste diferitelor aplicatii si medii de lucru
SMZ745/745T ofera protective ESD pentru a preveni deteriorarea mostrelor prin descarcare electrostatica.

  Cap trinocular pentru monitorizare si imagistica digitala
SMZ745T este echipat cu un port pentru camera (modelul trinocular) si un adaptor 0.55x C-mount incorporate.
Acest lucru permite montarea directa a orcarui apparat foto digital Nikon Seria DS, si simplifica procesul de imagistica digitala, captura a imaginilor si observare prin intermediul monitorului.
In plus, acest model incorporeaza un levier pentru o comutare facila intre ocular si camera a caii optice.

Specificatii complete

Produse Noi