Etichete Laborator FIV

    Caracteristici standard:

  • Etichete speciale pt laborator FIV

  • Disponibile intr-o gama larga de marimi si culori

  • Disponibile pentru o gama larga de aplicatii

Descriere

Etichete permanente pentru congelare profundă, destinate pentru etichetare criotuburi de mici dimensiuni, microtuburilor, tuburilor Falcon, plăcilor de cultură celulară, microplăcilor, precum și cutiilor de congelator din polipropilenă și carton.

Disponibile în mai multe configurații și culori, acestea sunt fabricate dintr-o peliculă durabilă de termoplastic și vor rezista la pulverizarea cu alcool, înălbitor, detergenți, șervețele de curățare a suprafețelor și alte substanțe chimice.


1. Etichete permanente pentru vase de cultura

Etichetele înguste, fabricate din peliculă de termoplastic, sunt perfecte pentru etichetarea marginilor plăcilor. Aceste etichete sunt concepute pentru a rezista în diverse medii de laborator, inclusiv în incubatoare. Plăcile cu cod de bare pot fi scanate ușor în timp ce se află în incubator, fără manipulare suplimentară.

2. Etichete pentru partea inferioara a placii de cultura

 Etichete transparente, cu text și cod de bare tipărite în oglindă (întoarse orizontal), pot fi citite și scanate cu ușurință prin placa atunci când sunt aplicate pe partea inferioară. Pot fi citite și scanate rapid în timp ce placa de cultură se află încă pe suprafața de lucru. 

3.  Etichete pentru tije criogenice, rafturi metalice și canistre

Proiectate special pentru a se lipi de suprafețe metalice precum rafturi metalice, tije criogenice din aluminiu și canistre din oțel, pentru a fi stocate în condiții criogenice, cum ar fi azotul lichid (-196°C/-321°F). Creează o imagine a conținutului recipientelor,  eliminând necesitatea scoaterii recipientelor din depozitare. Compatibile cu toate mărcile comune de imprimante termice de transfer.

4.  Etichete criogenice pentru tuburi și flacoane

 Disponibile in multiple dimensiuni, culori și configurații compatibile cu toate mărcile majore de imprimante termice de transfer. Există disponibile mai multe familii de etichete criogenice, fiecare cu proprietăți unice.

 

  • Standard

Aceste etichete criogenice sunt proiectate să reziste stocării pe termen lung în azot lichid în fază lichidă și vapori (la -196°C), în congelatoare de laborator (la -120°C, -80°C și -20°C), și la transportul pe gheață carbonică. Etichetele pentru congelator pot fi furnizate într-o gamă de dimensiuni, configurații și culori, capabile să se conformeze oricărei suprafețe.

  • Etichete criogenice cu parte transparenta infasurabila

 Etichete criogenice de înfășurare pentru identificarea sigură a probelor în stocarea criogenică. Aceste etichete criogenice cu auto-laminare sunt potrivite pentru identificarea și stocarea pe termen scurt și lung a microtuburilor (Eppendorf), criovialurilor și criotuburilor în congelatoare de laborator (-20°C, -40°C, -80°C, -120°C), în fază lichidă și vapor de azot lichid (-196°C) sau transportul în gheață carbonică (-78°C). Laminatul transparent de înfășurare oferă protecție suplimentară împotriva temperaturilor ridicate și expunerii la substanțe chimice, inclusiv alcooli, înălbitori și detergenți, precum și împotriva abraziunii și a deteriorării fizice. Laminatul transparent asigură că informațiile tipărite sau codul de bare rămân perfect lizibile și scanabile.

  •  Etichete criogenice pentru suprafețe înghețate

O etichetă criogenică unică care poate adera la flacoane deja înghețate la -80°C. Nu este nevoie să dezgheți mostrele valoroase înainte de etichetare, compromițând astfel integritatea conținutului lor. Odată aplicate pe recipiente înghețate, acestea pot fi stocate în tancuri de azot lichid la -196°C sau în congelatoare la temperaturi scăzute (-80°C) pentru conservare suplimentară.


5.        Etichete pentru paiete de vitrificare probe

 Compatibile cu toate paietele standard și de înaltă securitate, precum și cu dispozitivele de vitrificare precum Cryotop®. Aceste etichete pentru paiete criogenice sunt concepute să reziste crioprezervării pe termen lung în azot lichid (-196°C/-321°F) și transportului pe gheață carbonică. Etichetele pentru paietele IVF criogenice rezistă înghețului și vitrificării spermei, ovocitelor și embrionilor pentru stocare pe termen lung. Disponibile în diferite culori și configurații, pentru a se potrivi cu paietele de 0,25 și 0,5 ml.


Specificatii complete

Denumire Valoare

Produse Noi