Monitorizarea
alimentelor perisabile, in timpul depozitarii si al transportului. Senzorii de
temperatură asigură monitorizarea alimentelor cu fiabilitate și precizie în
măsurători.
Monitorizare
conform standardului EN 12 830, permite îndeplinirea obligatiilor de control
legate de procedurile HACCP, inlaturand necesitatea monitorizarii manuale.
Sistemul este
complet wireless, senzorii comunicand prin radiofrecventa cu un dispozitiv de
tip modem, ce capteaza si transmite informatia catre platforma JRI MySirius
Sistemul
asigură că alimentele perisabile sunt menținute în condiții sigure pe durata
depozitării, oferind atât alerte vizuale și auditive, cât și transmiterea de
avertismente prin e-mail și SMS.
Platforma
Cloud permite accesul și vizualizarea datelor de la orice locație. Sistemul
cuprinde trei parti: modem, inregistratoare si platforma WEB ce poate fi
instalata si folosita cu ajutorul JRI CLOUD sau instalata pe server-ul
clientului.
Arii de aplicabilitate:
1.
Comert produse alimentare
2. Procesarea alimentelor
-
Laboratoare de control
-
Arii de productie
-
Depozite alimentare
3. Restaurante si servicii de
catering
4. Lanturi de aprovizionare
cu alimente
În România, implementarea sistemului de Analiză a
Riscurilor și Punctelor Critice de Control (HACCP) este obligatorie pentru toți
operatorii din sectorul alimentar. Această cerință este aliniată cu
reglementările Uniunii Europene, în special cu articolul 5 din Regulamentul
(CE) nr. 852/2004, care impune operatorilor din sectorul alimentar să
stabilească, să implementeze și să mențină proceduri bazate pe principiile
HACCP.
Module disponibile:
Aplicația mobilă
MyFoodCheck este concepută pentru a simplifica monitorizarea temperaturii
cerută de procedurile HACCP. Atunci când este utilizată împreună cu termometrul
wireless BlueTherm One, aceasta automatizează măsurarea temperaturii în diverse
etape ale manipulării alimentelor, inclusiv la recepție, depozitare, gătire și
răcire.
Aplicația facilitează controlul și gestionarea monitorizării temperaturii produselor alimentare, de la recepție până la servire:
- recepția produselor - menținerea la cald/rece
- răcirea/reîncălzirea - depozitarea - prepararea
Denumire | Valoare |
Aplica?ia mobil?
MyFoodCheck este conceput? pentru a simplifica monitorizarea temperaturii
cerut? de procedurile HACCP. Atunci când este utilizat? împreun? cu termometrul
wireless BlueTherm One, aceasta automatizeaz? m?surarea temperaturii în diverse
etape ale manipul?rii alimentelor, inclusiv la recep?ie, depozitare, g?tire ?i
r?cire.
Aplica?ia faciliteaz? controlul ?i gestionarea monitoriz?rii temperaturii produselor alimentare, de la recep?ie pân? la servire:
- recep?ia produselor
- men?inerea la cald/rece
- r?cirea/reînc?lzirea
- depozitarea
- prepararea
Produse Noi