Avand peste 20 de ani de experienta in SE Europei in consultanta si vanzare de echipamente medicale , am pasit pe piata din Romania in anul 2010 cu dorinta de a implementa un nou mod de colaborare cu laboratoarele atat din piata privata cat si de stat.


Telul nostru este sa cream o relatie solida cu toti clientii nostri, relatie in care sa ne respectam promisiunile, sa oferim suportul necesar achizitionarii de echipamente, asigurand consultanta gratuita in acest sens.


Am redefinit ,cu o echipa tanara dar dornica de  cunoastere, procesul de vanzare, facand produsele furnizorilor pe care ii reprezentam accesibile oricarui tip de laborator.


In cei peste 20 de ani de cand suntem prezenti pe piata din SE Europei, am demonstrat atat clientilor cat si producatorilor ca Elta 90 este un partener  de incredere.


Domeniul nostru de expertiza  pleaca din LABORATORUL CLINIC pana in LABORATOARELE DE NIVEL HYGH-TECH de genetica sau fertilizari in vitro.


Nu  vindem  doar produse ci oferim solutii complete si expertiza de nivel European. 


Pentru aceasta am investit si vom investi in educarea si perfectionarea echipei noastre prin multiple traininguri de specializare in toate domeniile abordate si prin certificarea companiei cu standardele cele mai  importante de calitate ISO:9001, ISO:14001,  ISO:13485 si ISO 37001.


Informatiile regasite pe site sunt doar o foarte mica parte din ceea ce putem pune la dispozitia dumneavoastra fie din punct de vedere tehnic cat si informational. 


Dupa cum am mentionat mai sus, noi nu vindem doar produse noi vindem SOLUTII pentru proiectele complete, lucru pe care il putem face comunicand cu dumneavoastra.


Va rugam nu ezitati sa ne contactati fie prin reprezentantii zonali fie prin pagina noastra de internet unde sunt puse la dispozitie formulare de contact sau ne putem intalni la congresele de specialitate unde participam de cele mai multe ori ca sponsori de aur sau platina .


Va multumim pentru increderea acordata ,


Echipa ELTA 90 MEDICAL RESEARCH