Stereomicroscop SMZ1270

    Caracteristici standard:

  • Raport de zoom de inalta calitate.

  • Expansibilitate prin gama larga de accesorii.

  • Imagini de calitate deosebita.

  • Operabilitate ridicata pentru sporirea eficientei de lucru.

  • Gama vasta de zoom.

  • Corectie cromatica de nivel inalt.

  • Design ergonomic.

  • Obiective create recent.

Descriere

Precizie incredibila prin intermediul gamei vaste de amplificare.Aceste microscoape stereo versatile asigura atat o performanta optica excelenta, precum si o amplificare sporita, un raport excelent de zoom (marire) si imagini de rezolutie inalta, dar si operabilitate avansata. Expansibilitatea lentilelor paralele adapteaza aceste modele pentru o gama larga de aplicatii.


Raport de zoom de cea mai buna calitate, de 12.7:1 (0.63 - 8x) cu SMZ1270/1270i .Noi obiective din seria WF optimizate pentru observarea extinsa la amplificare redusa .Este disponibila o gama vasta de accesorii, inclusiv tuburi si standuri pentru ochi, egale cu modelele de microscop stereo cu specificatii superioare.Imagini precise cu un nivel inalt de corectare a modificarilor cromatice.Detecteaza in mod automat datele de amplificare in combinatie cu unitatea de control a camerei digitale (exclusiv pentru modelul SMZ1270i).Partea frontala ofera atat o gama largita de amplificare, cat si imagine in linie cu axul .Tuburile din dreptul ochilor, cu numeroase unghiuri de inclinare si suporturi subtiri minimizeaza oboseala utilizatorului pe durata observatiei.
 

SMZ1270/1270i ofera cel mai bun raport de zoom, de 12,7x (0,63 - 8x). Asigura atat un camp marit de observare la un grad redus de amplificare pe durata afisarii, cat si observarea sporita prin amplificarea structurilor microscopice (* cu 1 obiectiv cu amplificarea cea mai redusa). SMZ800N este prevazut cu interval de zoom 1 - 8x, cu amplificare mai sporita decat la modelele traditionale, permitand observarea la rezolutie inalta de 640LP/mm (valoare observata, utilizand planul ED Plan Apo 2x la zoom maxim).Lentilele apocromatice sunt adaptate la unitatea de zoom SMZ1270/1270i, iar lentilele semi-apocromatice pentru SMZ800N, pentru a obtine o corectie sporita a defectelor cromatice. Acestea ofera imagini precise fara culori difuze sau franjurate.Tuburile din directia ochilor, cu mai multe unghiuri de inclinare, sunt disponibile pentru o observare mai confortabila. Acestea ofera un nivel optim pentru fiecare utilizator. In plus, suporturile subtiri netede si suportul de iluminat Diascopic LED faciliteaza prezentarea si indepartarea specimenelor.In combinatie cu cele mai recente obiective din seria WF, SMZ1270/1270i ofera o gama larga si luminozitate uniforma asupra campului vizualizat, chiar si la amplificare redusa. In plus, este disponibil acum si un obiectiv 0.75x, care mareste linia obiectivelor cu amplificare joasa.

Specificatii complete

Produse Noi