Sistemul de secventiere NovaSeq 6000

    Caracteristici standard:

  • Platforma notabila - capacitate ridicata si flexibilitate pentru aproape orice genom, metoda de secventiere si proiecte impunatoare, cu un pret per proba potrivit nevoilor de studiu.

  • Performanta flexibila - Configurati metoda de secventiere, tipul lamei de secventiere si lungimea de citire pentru a asigura o gama larga de aplicatii.

  • Sistem cu optimizare ridicata - Cresteti eficienta laboratorului cu un flux de lucru simplificat si timpul lucrului manual redus.

  • Urmatoarea era in secventiere incepe acum - Sistemul de secventiere NovaSeq 6000 declanseaza inovatiile de ultima ora care pun in valoare tehnologia NGS verificata stiintific.

  • Acum puteti obtine o capacitate si o flexibilitate ridicata pentru practic orice metoda de secventiere, genom si proiecte de cercetare.

  • Date exceptionale de calitate superioara - Sistemul NovaSeq 6000 ofera o secventiere de mare viteza intr-o gama larga de aplicatii. Faceti cunostinta cu cerintele dumneavoastra de cercetare, cu o capacitate fara precedent la cel mai mic cost pe proba.

Descriere

Sistem optimizat
Sistemul de seventiere NovaSeq 6000 combina caracteristicile tehnologiei NGS care il fac sa aiba o capacitate ridicata si sa fie usor de utilizat. 
Ofera generarea automatizata a clusterelor in sistem, pentru a minimiza timpul de lucru manual. Cartusele cu reactivi integrate, gata de utilizare, simplifica configurarea runului si impiedica incarcarea necorespunzatoare. 
Consumabilele codificate RFID (identificator de frecventa radio) permit trasabilitatea automata a reactivilor. In general, este nevoie de doar cateva minute pentru a configura un run pe sistemul NovaSeq 6000, oferindu-va un randament crescut al laboratorului. 


Flexibilitate superioara.
Sistemul NovaSeq 6000 ofera o varietate si o flexibilitate extraordinara pentru a se acomoda diverselor aplicatii in functie de necesitatile proiectului, obtinand in acelasi timp o eficienta maxima operationala. Utilizatorii pot rula 1 sau 2 lame de secventiere la un moment dat si pot alege intre trei tipuri de lame de secventiere, ajustand cu usurinta datele de iesire pentru fiecare run de secventiere. Cu date de iesire de o capacitate extrem de impunatoare puteti rula practic orice genom, metoda de secventiere si proiecte de orice amploare.
Domeniul larg de aplicatii
Sistemul NovaSeq 6000 este compatibil cu o gama variata de kituri pentru pregatirea librariilor Illumina, de la secventierea transcriptomului la secventierea intregului genom. Secventierea de inalta calitate, cu acoperire ridicata, ofera o imagine cuprinzatoare a genomului pentru a detecta cu precizie variantele, pentru a caracteriza izoformele si multe altele. Cu o capacitate de date impunatoare si un pret redus per esantion, sistemul NovaSeq 6000 este ideal pentru aplicatiile cu volum mare de date.
Ajustati datele de iesire la nevoile proiectului 
Sistemul de secventiere NovaSeq 6000 ofera date de pana la 6 Tb si 20 miliarde citiri in <2 zile.  Mai multe tipuri de lame de secventiere si combinatii de lungimi de citire va ofera configuratii mai flexibile de date de iesire si de timp bazate pe necesitatile proiectului.


O singura platforma. POSIBILITATI INFINITE.
Indiferent daca sunteti interesat de aplicatii de inalta performanta, cum ar fi secventierea genomului intreg (WGS), care cauta sa completeze studiile pe mai multe teme sau pur si simplu operand mai eficient din punct de vedere al costurilor, sistemul NovaSeq 6000 va ofera noi posibilitati. 
Platforma este oferita si cu un suport variat de kituri de preparare a librariilor Illumina, oferind flexibilitatea de a rula aplicatiile dvs la aproape orice scara, de la celule unice (single cells) la o populatie intreaga. Sistemul NovaSeq 6000 este capabil sa citeasca automat unidirectional si bidirectional, cu lungimi de citire de pana la 2 × 150 pb – permitandu-va sa adaptati runul pentru a satisface nevoile specifice studiului efectuat. Fie ca explorati genomul, epigenomul sau transcriptomul, posibilitatile pentru cercetarea dvs sunt infinite. 

Specificatii complete

Model NovaSeq 6000
CONFIGURATIA SISTEMULUI  
Computer si Ecran tactil Da
Sistem de analiza si colectare de date Da
Setari de instalare si accesorii Da
MEDIU DE OPERARE  
Temperatura 19°C pana la 25°C (22°C ±3°C), < 2°C oscilatie pe ora
Umiditate Non-condensare 20%-80%
Ventilatie Maxim 8530 BTU/h si mediu 6000 BTU/h
Numai pentru utilizare in Interior  
Laser 532 nm, 660 nm, 780 nm, 790 nm
Dimensiuni (cm) 80.0 × 94.5 x 165.6 cu monitor
Greutate (kg) 481 include 3.5 tava de scurgere si 0.9 tastatura si mouse
Energie 200–240 VAC 50/60Hz, 16A, Monofazat, 2500 W
Conexiune Conexiune dedicata de 1 GB intre instrument si sistemul de manageriera a datelor . Conectare directa sau prin intermediul unui switch

Produse Noi