Sistemul de secventiere NextSeq 550

    Caracteristici standard:

  • Un sistem foarte flexibil pentru a se potrivi cerintelor de cercetare Potrivit pentru o gama variata de aplicatii si solutii de secventiere cu lungimea de citire ajustabila, cu configuratii multiple pentru obtinerea datelor.

  • Timp rapid de interpretare si raspuns - Genereaza rapid date pentru diverse studii de cercetare atunci cand timpul este critic.

  • Date cu o precizie exceptionala - Secventierea prin sinteza baza cu baza (SBS) si analiza datelor ofera rezultate de inalta calitate chiar si in regiunile variabile de homopolimeri.

  • Informatica simplificata - Pentru a rationaliza gestionarea rularii, analiza si partajarea datelor, sistemul NextSeq 550 este integrat cu BaseSpace Sequence Hub. Aceasta solutie de bioinformatica Illumina, disponibila si in pachete cloud.

  • Permite cercetatorilor sa treaca de la probe la rezultate fara necesitatea unei expertize bioinformatice.

  • Asistenta stiintifica dedicata Illumina - Cercetatorii si ingineri de la Illumina ofera instalare, instruire, aplicatii si suport de analiza a datelor.

Descriere

Secventiere de calitate exceptionala

Sistemul NextSeq 550 ofera puterea unei secventieri de mare viteza si de o calitate superioara, simplitatea si accesibilitatea unui sistem de secventiere de ultima generatie (NGS). Sistemul NextSeq 550 se potriveste laboratoarelor de cercetare, fara a fi necesar echipament specializat. Realizati multe combinatii de aplicatii de secventiere de calitate mare si medie pentru a avansa in cercetarile pe care le efectuati.Sistem NGS flexibil, notabil pentru aproape orice aplicatie

Sistemul NextSeq 550 este eficient si flexibil pentru a gestiona diferite tipuri de proiecte.  Potrivit pentru o gama variata de aplicatii cum ar fi secventierea genomului intreg, analiza transcriptomului si resecventierea tintita, cu obtinerea rapida a datelor.  Comutati cu usurinta intre diverse configuratii ale celor doua lame de secventiere pentru a optimiza datele pe care le obtineti in functie de cercetarile sau aplicatiile de care aveti nevoie. 


Tranzitia de la scanarea array la secventiere

Efectuati secventierea de ultima generatie (NGS) si scanarea microarray pe un singur instrument de cercetare. Sistemul NextSeq 550 combina scanarea array de inalta calitate cu tehnologia de secventiere Illumina implimentata la scara larga. Utilizand scanarea array pe sistemul NextSeq 550, cercetatorii au acces instantaneu la o tehnologie puternica, complementara pentru a confirma variantele de numar de copii detectate prin secventiere.Compatibil cu aplicatiile citogenetice si karyomapping (cartografierea cromozomilor)

NextSeq 550 creste numarul aplicatiilor de cercetare de ultima ora, reducand in acelasi timp costurile echipamentelor. Flexibilitatea sistemului NextSeq 550 permite o gama larga de aplicatii citogenetice pentru cercetarea sanatatii reproductive, mutatiilor genetice si a cancerului. Produsele compatibile cu aplicatiile citogenetice si karyomapping includ: 

HumanCytoSNP-12 BeadChip

Infinium CytoSNP-850K BeadChip

HumanKaryomap-12 BeadChip


Software de analiza a datelor citogenomice

Software-ul BlueFuse Multi furnizeaza analiza datelor moleculare citogenetice si fertilizarii in vitro (FIV) intr-o singura interfata. Ofera o interfata de utilizator clara si intuitiva, un flux de lucru comun, adaptabil pentru nevoile laboratorului. Acest software este implementat si utilizat la o scara larga in laboratoare de cercetare clinica si in mai mult de 80% din ciclurile PGS care sunt analizate in prezent. Este capabil sa citeasca automat bidirectional si sa genereze pana la 120 Gb per runda de secventiere.Specificatii complete

Model NextSeq 550
CONFIGURATIA SISTEMULUI  
Verificare RFID pentru consumabile Da
MEDIU DE OPERARE  
Temperatura 19°C to 25°C (22°C ± 3°C)
Umiditate Non-condensare 20%-80%
Calitatea aerului Evaluarea gradului de poluare la II
Ventilatie Pana la 2048 BTU/hr @ 600 W
Numai pentru utilizare in Interior  
LED 520 nm, 650 nm; Dioda laser: 780 nm, Clasa IIIb
Dimensiuni (cm) 53.3 × 63.5× 58.4
Greutate (kg) 83
Identificator de frecventa radio (RFID)
Frecventa 13.56 MHz
Energie 200 mW

Produse Noi