Sistemul de secventiere MiniSeq

    Caracteristici standard:

  • Puterea secventierii cu tehnologia Illumina NGS, acum mai accesibila ca niciodata.

  • Platforma de secventiere Illumina accesibila - Poate fi achizitionata la preturi accesibile si cu eficienta crescuta din punct de vedere al costurilor per run, chiar daca numarul probelor este mic.

  • Operare simplificata si analiza usoara a datelor - Urmati etapele de la librarie la rezultate cu analiza datelor in interiorul sistemului.

  • Flexibilitate mare pentru a se potrivi proiectelor de cercetare - Suporta o diversitate mare de aplicatii pentru secventierea ADN-ului si ARN-ului, de la gene unice pana la analiza patologiilor compexe.

  • Suport tehnic de calitate - Cercetatorii si ingineri de la Illumina ofera instalare, instruire, solutii pentru diverse aplicatii si asistenta de la proiectarea cercetarii pana la analiza a datelor.

Descriere

Un secventiator accesibil pentru aplicatii de top.
Sistemul MiniSeq ofera puterea si precizia tehnologiei de secventiere de ultima generatie (NGS), incorporata intr-o platforma Illumina accesibila. Ofera o secventiere eficienta din punct de vedere al costurilor, chiar si pentru un numar mic de probe. Fluxul de lucru simplificat permite secventierea rapida atat a ADN-ului, cat si a ARN-ului. 
Acest sistem mic, robust, accesibil pentru o gama larga de aplicatii NGS, ii permite sa se potriveasca fara probleme in laboratoare de cercetare, fara a fi nevoie de echipament auxiliar specializat.  


Sistem NGS flexibil pentru aplicatii multiple.
Sistemul MiniSeq ofera flexibilitate pentru aplicatii incrucisate, permitand cercetatorilor sa treaca usor intre proiectele de secventiere atat pentru analiza ADN-ului cat si ARN-ului, 
identificarea profilului caii de transductie a semnalului (transferul materialului genetic de la o celula la alta prin intermediul unui vector viral), profilaxia tumorilor solide si hematologice, si analiza mutatiilor germline. 
Procesele pentru analiza datelor sunt optimizate continuu pentru a fi actualizate la numarul  crescut de aplicatii.
Flux de lucru NGS simplificat de la librarie la rezultate.  
Platforma de secventiere MiniSeq combina operatia incarca si porneste (load-and-go) cu o interfata utilizator intuitiva pentru un flux de lucru NGS rapid si simplu. 
Sistemul MiniSeq integreaza amplificarea clonala, secventierea prin chimie de sinteza baza cu baza (SBS) si identificarea secventei de nucleotide intr-un singur instrument, eliminand necesitatea echipamentelor suplimentare. Pur si simplu incarcati lama de secventiere si cartusul cu reactiv in MiniSeq si secventiati prin apasarea unui buton. 


Software intuitiv, usor de utilizat. 
Sistemul MiniSeq dispune de o interfata cu ecran tactil si de software intuitiv usor de utilizat. 
Sistemul software va ghideaza pentru controlul instrumentului, pentru a configura, lansa, monitoriza si analiza runul de secventiere.  Conectat la orice browser web va permite sa revizuiti datele si parametrii de performanta in timp real.
Sistemul MiniSeq include accesul la BaseSpace – platforma de tip cloud pentru analiza genomica Illumina. BaseSpace va permite incarcarea datelor in timp real, aplicatii de analiza si monitorizare a datelor, sa arhivati si sa partajati cu usurinta si in siguranta datele obtinute in urma secventierii.  

Specificatii complete

Model MiniSeq
CONFIGURATIA SISTEMULUI  
Verificare RFID pentru consumabile Da
MEDIU DE OPERARE  
Temperatura 19°C to 25°C (22°C ± 3°C)
Umiditate Non-condensare 20%-80%
Calitatea aerului Evaluarea gradului de poluare la II ,cantitatea de particule conform ISO 9
Ventilatie Pana la 2048 BTU/hr @ 600 W
Numai pentru utilizare in Interior  
LED 515nm , 650 nm
Dimensiuni (cm) 45.6 x 48 x 51.8
Greutate (kg) 45
Identificator de frecventa radio (RFID)
Frecventa 13.56 MHz
Energie 200 mW

Produse Noi