Sistemul de secventiere iSeq 100

    Caracteristici standard:

  • DESCOPERA MAI MULT- cu un cost mic. Noul Partener pentru Laboratorul de Biologie Moleculara

  • Cel mai mic si mai accesibil sistem de secventiere ce va ofera date in mod rapid si eficient.

  • Sistemul de secventiere ISeq 100 face secventierea de noua generatie mult mai usoara si mai accesibila ca niciodata.

  • Conceput pentru simplicitate, permite laboratoarelor indiferent de marime sa secventieze ADN si ARN cu doar o apasare de buton.

Descriere

Obtinere rapida de date - Derulati proiecte mici cu un instrument dedicat si obtineti date intr-un timp scurt
Verificarea calitatii librariilor si Probarea protocolului inainte de implementare va ajuta la evaluarea calitatii librariilor obtinute  inainte de rularea pe sisteme de capacitate mare , performeaza studii pilot, genereaza date de lucru.
Operatii independente si accesibile, permit controlarea  procesului de secventiere de la inceput pana la sfarsit si mentine un program de secventiere independent fara a fi nevoie a se apela la a trimite probele in alte laboratoare.
Senzitivitate analitica si Acuratete exceptionala a datelor determina inlocuirea sistemelor qPCR sau secventiere Sanger.


Ultima inovatie in Secventiere de noua generatie (NGS)
Sistemul Seq 100 combina tehnologia complementara Metal-Oxid-Semiconductor (CMOS) cu tehnica secventierii prin sinteza (SBS)  Illumina pentru a emite date cu o acuratete inalta si rulare rapida.
Sistemul iSeq 100 genereaza 1.2 G de date per rulare in 17.5 ore si transmite resolutia ridicata si sensitivitatea necesara detectiei variantelor rare si transcriptiilor.
Chiar daca Sistemul iSeq 100 este de dimensiune mica, ofera mari avantaje intr-un laborator, iar cercetatorii pot performa cicluri de secventiere fara a fi nevoie sa astepte un numar optim de probe sau o platforma mai mare. 
Cercetatorii pot mentine controlul procesului de secventiere de la inceput pana la sfarsit, pastrandu-si increderea in integritatea probelor si proprietatea asupra rezultatelor.


Sistemul iseq 100 este compatibil cu toate kiturile de pregatire librarie, ceea ce permite compatibilitate cu toate instrumentele Illumina.
Aceasta compatibilitate permite cercetatorilor sa compare cu usurinta datele intre sisteme sau sa le mareasca  pentru sisteme mai mari, cum ar fi Miniseq, Miseq sau Nextseq.
Avand un pret permisibil, si o dimensiune mica, sistemul iseq100 aduce puterea NGS in orice laborator, putand fi integrat in orice buget.

Specificatii complete

Model  iSeq 100
CONFIGURATIA SISTEMULUI  
Verificare RFID pentru consumabile Da
MEDIU DE OPERARE  
Temperatura 15°C pana la 30°C (22.5°C +/- 7.5 °C
Umiditate Non-condensare 20%-80%
Calitatea aerului Evaluarea gradului de poluare la II
Ventilatie maxim 2048 BTU/h @ 600 W
Numai pentru utilizare in Interior  
Dimensiuni (cm) 30.5 x 33 x 42.5
Greutate (kg) 16
Identificator de frecventa radio (RFID)
Frecventa 13.56 MHz
Energie 120 mA, 200mW

Produse Noi