Sistem de purificarea aerului

    Caracteristici standard:

  • Prezinta o buna calitate a aerului si ajuta la o dezvoltare mai bună a embrionilor.

  • Datorita carbonului activ are o capacitate mai buna de indepartare a compusilor organici volatili si de captare a compusilor activi din punct de vedere chimic.

  • Are urmatoarele functii suplimentare: funcția de alarmă, nivel scăzut de zgomot, filtru inițial setat, nivel de viteză ajustabil și precis, ușor de operat.

  • Filtru HEPA mai mare.

  • In interior nu exista substante chimice.

Descriere

Aparatul de purificare a aerului Oosafe® Air Cleaner KN este un echipament avansat conceput pentru utilizarea în laboratorul de FIV. Acest sistem de purificare a aerului ajuta la indepartatea compușilor organici volatili (COV), a compușilor activi din punct de vedere chimic (CAC), a particulelor, a microorganismelor, a toxinelor, a solvenților și a mirosurilor.Aparatul de purificare a aerului Oosafe® Air Cleaner KN este usor de utilizat datorita ecranului LCD tactil, iar inlocuirea filterelor se poate face foarte usor chiar de catre utilizator.La acest sistem de purificare a aerului se poate ajusta nivelul de viteza. Fluxul de aer se poate regla cu ajutorul ecranului LCD tactil.

Specificatii complete

Model OOSAFE KN
Dimensiuni (mm) 660x533x1640 
Schimbarile aerului pe ora (AEH) 9-28 ori
Greutate (filtre incluse) 77 kg
Eficienta filtrului HEPA (MPPS) ≥ 99.995%
Valoarea totala a carbonului activ 9.4 kg

Produse Noi