Slide-uri
flexible pentru testarea suprafetelor
Dispozitive gata de utilizare cu mediu de cultura
fixat pe un suport de plastic, utilizat pentru monitorizarea microbiana a
suprafetelor si lichidelor.
Sisteme
pentru identificarea patogenilor de pe suprafata si din alimente
Sistemul Food
System este format dintr-o placa cu 12 de godeuri care contine un substrat
biochimic ce permite detectarea si identificarea prezumtiva a microorganismelor
din produsele alimentare in 18-24 h.
Microorganisme ce pot fi identificate: Salmonella spp., Proteus
/Providencia spp.,Pseudomonas spp.,Staphylococcus aureus,Escherichia
coli, Bacillus cereus, Listeria spp., levuri si mucegaiuri.
Sistemul HACCP
Plus este format dintr-o placa cu 24 de godeuri care contine un substrat
biochimic si medii de cultura ce permit detectarea, identificarea prezumtiva si
enumerarea microorganismelor de pe suprafetele de lucru si echipamente.
Microorganisme identificate: Salmonella spp., Citrobacter spp., Proteus spp., Pseudomonas spp., Escherichia coli, Listeria spp., Staphylococcus aureus, levuri si mucegaiuri.
Detectia
reziduurilor de pesticide
Sistemul
MAIA este un sistem colorimetric care permite identificarea organofosfatilor,
organocloruri si pesticide din
apa, alimente si bauturi. Metoda este una semicantitativa si consta in evaluarea
inhibitiei acetilcolinesterazei de catre pesticide.
Detectia
reziduurilor organice de pe suprafate
Sistemul Clean Test evidentiaza prezenta reziduurilor proteice si a altor
substante reducatoare pe suprafata analizata. Metoda este bazata pe reactia
dintre acidul bicinchoninic cu sulfatul de cupru in mediu alcalin. Acesta
reactie duce la formarea unor complexe intre ionii de cupru si legaturile
peptidice, rezultand o coloratie mov. Intensitatea coloratiei este direct
proportionala cu concentratia reziduurilor organice.
Tampoane
pentru detectie microbiana
ContamSwab
sunt formate dintr-un tampon, ce permite
recoltarea chiar si din locuri greu accesibile, si mediu de cultura. Testul
permite identificarea microorganismelor precum E.coli, Listeria, Salmonella,
MRSA.
Detectia
reziduurilor de antibiotic
Kiturile pentru detectia reziduurilor de
antibiotice sunt utile mai ales pentru industria alimentara. Detectia se poate
face din carne,lapte sau alte fluide biologice.
Denumire produs | Descriere | Impachetare |
Slide-uri flexible pentru testarea suprafetelor | Determinarea indicelui microbian, detectia mucegaiurilor, fungilor si a enterobacteriilor | 20 slide-uri/10 slide-uri |
Sisteme pentru identificarea patogenilor de pe suprafata si din alimente |
-Detectia si identificarea microorganismelor din alimente -Detectia si numararea microorganismelor de pe suprafete |
|
Detectia reziduurilor de pesticide | Sistem colorimetric pentru detectia organofosfatilor, organoclorurilor si a reziduurilor de pesticide in apa, alimente si bauturi | 96 teste |
Detectia reziduurilor organice de pe suprafate | Tampoane pentru detectia proteinelor, grasimilor si glucidelor de pe suprafete | 50 teste / 3 teste |
Tampoane pentru detectie microbiana | Tampon ce contine mediu de cultura pentru identificare Listeria, E.coli-coliformi, Salmonella | 30 teste |
Detectia reziduurilor de antibiotice | Detectarea antibioticelor din carne si fluide biologice |
Produse Noi