Siguranta alimentara si monitorizarea mediului

    Caracteristici standard:

  • Slide-uri flexible pentru testarea suprafetelor

  • Sisteme pentru identificarea patogenilor de pe suprafata si din alimente

  • Detectia reziduurilor de pesticide

  • Detectia reziduurilor organice de pe suprafate

  • Tampoane pentru detectie microbiana

  • Detectia reziduurilor de antibiotic

Descriere

Slide-uri flexible pentru testarea suprafetelor

Dispozitive gata de utilizare cu mediu de cultura fixat pe un suport de plastic, utilizat pentru monitorizarea microbiana a suprafetelor si lichidelor.


Sisteme pentru identificarea patogenilor de pe suprafata si din alimente

Sistemul Food System este format dintr-o placa cu 12 de godeuri care contine un substrat biochimic ce permite detectarea si identificarea prezumtiva a microorganismelor din produsele alimentare in 18-24 h.

Microorganisme ce pot fi identificate: Salmonella spp., Proteus /Providencia spp.,Pseudomonas spp.,Staphylococcus aureus,Escherichia coli, Bacillus cereus, Listeria spp., levuri si mucegaiuri.

Sistemul HACCP Plus este format dintr-o placa cu 24 de godeuri care contine un substrat biochimic si medii de cultura ce permit detectarea, identificarea prezumtiva si enumerarea microorganismelor de pe suprafetele de lucru si echipamente.

Microorganisme identificate: Salmonella spp., Citrobacter spp., Proteus spp., Pseudomonas spp., Escherichia coli, Listeria spp., Staphylococcus aureus, levuri si mucegaiuri.


Detectia reziduurilor de pesticide

Sistemul MAIA este un sistem colorimetric care permite identificarea organofosfatilor, organocloruri si pesticide  din apa, alimente si bauturi. Metoda este una semicantitativa si consta in evaluarea inhibitiei acetilcolinesterazei de catre pesticide.

 

Detectia reziduurilor organice de pe suprafate

Sistemul Clean Test evidentiaza prezenta reziduurilor proteice si a altor substante reducatoare pe suprafata analizata. Metoda este bazata pe reactia dintre acidul bicinchoninic cu sulfatul de cupru in mediu alcalin. Acesta reactie duce la formarea unor complexe intre ionii de cupru si legaturile peptidice, rezultand o coloratie mov. Intensitatea coloratiei este direct proportionala cu concentratia reziduurilor organice.


Tampoane pentru detectie microbiana

ContamSwab sunt formate dintr-un tampon, ce permite recoltarea chiar si din locuri greu accesibile, si mediu de cultura. Testul permite identificarea microorganismelor precum E.coli, Listeria, Salmonella, MRSA.


Detectia reziduurilor de antibiotic

Kiturile pentru detectia reziduurilor de antibiotice sunt utile mai ales pentru industria alimentara. Detectia se poate face din carne,lapte sau alte fluide biologice.Specificatii complete

Denumire produs Descriere Impachetare
Slide-uri flexible pentru testarea suprafetelor Determinarea indicelui microbian, detectia mucegaiurilor, fungilor si a enterobacteriilor 20 slide-uri/10 slide-uri
Sisteme pentru identificarea patogenilor de pe suprafata si din alimente

-Detectia si identificarea microorganismelor din alimente

-Detectia si numararea microorganismelor de pe suprafete

 
Detectia reziduurilor de pesticide Sistem colorimetric pentru detectia organofosfatilor, organoclorurilor si a reziduurilor de pesticide in apa, alimente si bauturi 96 teste
Detectia reziduurilor organice de pe suprafate Tampoane pentru detectia proteinelor, grasimilor si glucidelor de pe suprafete 50 teste / 3 teste
Tampoane pentru detectie microbiana Tampon ce contine mediu de cultura pentru identificare Listeria, E.coli-coliformi, Salmonella 30 teste
Detectia reziduurilor de antibiotice Detectarea antibioticelor din carne si fluide biologice  

Produse Noi