Scanner SNP Array

    Caracteristici standard:

  • Un scaner array inovator care suporta imagini rapide, sensibile si precise pentru lamele microarray de la Illumina, pentru a obtine rezultate exceptionale de analiza genetica.

  • Calitate exceptionala a datelor. S-au dovedit ca testele Infinium produc o performanta si precizie a datelor foarte ridicata care ofera o acoperire exceptionala.

  • Probe de calitate la volum de lucru ridicat. Scanerul optic rapid reduce dramatic timpul de scanare, in timp ce functiile optimizate de automatizare maximizeaza datele de iesire.

  • Configuratie flexibila. Mai multe formate, aplicatii si optiuni de automatizare.

Descriere

Aplicatii cu o varietate extinsa.  
Imbunatatiti-va cercetarea cu un scaner de inalta precizie, care accepta o gama larga de aplicatii array. Sistemul iScan suporta portofoliul nostru larg de analize genetice inovatoare pentru genotiparea la nivel de genom sau tintit, profilul de metilare si analiza citogenetica.


Calitate exceptionala a datelor cu ajutorul imaginilor complexe. 
Sistemul iScan utilizeaza componente laser si optice avansate pentru a oferi o rezolutie sub-micronica si pentru a maximiza capacitatea efectiva de lucru.  Rezultatul este timpul de scanare rapid, fara a renunta la calitatea si reproductibilitatea datelor. 
Cu precizie a datelor foarte ridicata, masurare sensibila si spectru dinamic larg, sistemul iScan produce in mod credibil o calitate exceptionala a datelor.


Sistem cu capacitate si o flexibilitate ridicata.  
Scanerele si componentele sunt modulare, creand un sistem durabil care poate fi configurat pentru a se potrivi cu proiecte de orice amploare. 
Automatizarea procesului de testare cu un robot de manipulare a lichidelor si Autoloader 2.x reduce timpul de lucru manual si permite ca scanarea sa aiba loc 24 de ore pe zi.

Specificatii complete

Model Iscan
Pixel Resolution Rezolutie pixeli 0.53 μm
Excitare laser 532 nm si 658 nm excitare dual-laser
Randament Imagistic Fise de date tip TIFF sau JPG cu analiza de imagine automata(comprimate sau necomprimate)
Dimensiunile aparatului 52 cm x 45 cm x 66 cm
Dimensiunile mesei cu perna de aer 61 cm x 6 cm x  69 cm
Greutate 65 kg

Produse Noi