Microscop Upright Ci-L

    Caracteristici standard:

  • Ecologic -Iluminare de inalta intensitateEcologic -Iluminare de inalta intensitate, durata lunga de viata si economie de energie , durata lunga de viata si economie de energie.

  • Ergonomic -Design flexibil, reglabil, pentru a se potrivi cu pozitia naturala a utilizatorului.

  • Usor de utilizat -Operare cu o singura atingere pentru controlul microscopului si captarea imaginilor.

  • Versatil -Observatie flexibila cu o gama larga de esantioane.

Descriere

Nikon a dezvoltat microscopul clinic si de laborator ECLIPSE Ci pentru a raspunde cerintelor unui microscop care asigura o pozitionare confortabila in timpul observarii si configurarii simple,cum ar fi comutarea maririi, reproducerea intensitatii luminii si captarea imaginilor.Cu o amprenta redusa, seria Ci ofera conditii de observare compacte si economie de spatiu. Nikon a dezvoltat, de asemenea, seria ECLIPSE Ni, care ofera o calitate optica ridicata si o gama larga de posibilitati de imagistica.Microscoapele din seria Ci/Ni foarte evoluate permit analiza de rutina cu mai mult confort si flexibilitate mai mare decat oricand.

Iluminare ECO (Ci-E/Ci-L)
LED-ul luminescent nou dezvoltat este o sursa de lumina ecologica cu consum redus de energie, care produce iluminare uniform distribuita si reduce costul si efortul de inlocuire a lampii, datorita duratei sale indelungate de viata.
Suport acoperit cu ceramica 
Suportul este acoperit cu un invelis foarte rezistent la zgarieturi.
Tub binocular ergonomic
Unghiul si extensia ocularului sunt reglabile. O camera poate fi montata prin portul DSC.
Piesa ridicare nivel ocular 
Înaltimea punctului ocular poate fi ajustata pentru a se adapta pozitiei dvs. naturale si pentru a creste flexibilitatea pentru utilizatorii multipli de diferite inaltimi.
Pozitionarea inferioara a suportului 
Ajustati inaltimea inferioara a suportului, utilizand distantierul pentru compartimentul frontal, pentru o schimbare usoara a probelor. 
Maner pentru suport, cu reglare inaltime 
Este posibila miscarea usoara a suportului intr-o pozitie confortabila a mainii.


Buton captura imagine 
Un simplu clic pe buton in timpul observarii va permite sa capturati imaginea specimenului dvs. cu camera Digital Sight. 
Modificarea motorizata a maririi (Ci-E) 
Marirea poate fi comutata cu un buton de control in timpul observarii, care memoreaza automat si reproduce intensitatea luminii definite de utilizator. 
Unitate control camera DS-L3 
Panoul tactil al DS-L3 Va permite sa setati si sa controlati cu usurinta camerele, precum si sa efectuati masuratori simple. De asemenea, este posibila schimbarea lentilelor obiectivului Ci-E
Metode flexibile de observare 
Iluminarea ecologica de inalta intensitate si accesoriile va permit sa efectuati contrast de faza, camp intunecat si microscopie simpla de polarizare.
Partajarea imaginilor 
Imaginea live poate fi afisata pe monitorul DS-L3 sau printr-un proiector. Este posibila si observarea simultana pe PC-uri in retea.

Specificatii complete

Model Ci-L
CORP DE BAZA  
Sistem optic Sistem optic CFI60 Infinity
Iluminare X
Panoul de comanda  
Oculare (mm câmp vizual) CFI 10× (22) CFI 10×M foto-masca (22)   CFI 12.5× (16)   CFI 15× (14.5) CFI UW 10× (25)   CFI UW 10×M foto-masca (25)
Focalizare CFI 10× (22) CFI 10×M foto-masca (22)   CFI 12.5× (16)   CFI 15× (14.5) CFI UW 10× (25)   CFI UW 10×M foto-masca (25)
CAPETE OCULARE  
Câmp vizual 22 mm (oculare/Port camera) Tub Binocular C-TB Tub Binocular Ergonomic C-TE2 ( distributie cale optica 100/0, 50/50 cu Port C-TEP2 DSC optional) Unghi înclinare: 10-30 grade, Extensie: pâna la 40 mm
Câmp vizual 25 mm ( oculare/Port camera ) Tub Trinocular F C-TF (distributie cale optica 100/0, 0/100) Tub Trinocular T C-TT (distributie cale optica 100/0, 20/80, 0/100)
Turela obiective Turela obiective mecanica cu 6 pozii ESD C-N6 ESD
Turela obiective mecanica cu 6 pozii C-N6A cu slot de analizare
Masa microscop Domeniu de deplasade de 78 (X) × 54 (Y) mm, cu gradatie vernier,  ajustare inaltime maner de actionare și cuplu reglabil pentru toate tipurile de mese.
Suportul pentru 2 specimene specimene C-H1C este disponibil optional:
  C-SR2S Suport dreapta cu stativ 2S
  C-CSR1S Suport dreapta acoperit cu ceramica, cu stativ 1S
  C-CSR Suport dreapta acoperit cu ceramica (se pot atașa stativul pentru specimene 2L C-H2L și C-H1L 1L)
Condensatoare motorizate Condensator motorizat CI-C-E (0.9/0.22) Focalizare: 27 mm
Condensatoare mecanice Focalizare: 27 mm Condensator C-C Abbe (0.9)   C-C Condensator Achromat (0.8)   Condensator câmp întunecat pe ulei (1.2-1.43)   Condensator câmp întunecat uscat (0.8-0.95)
Metode de observare Câmp luminos, epifluorescenta, câmp întunecat, contrast de faza, polarizare simpla, Polarizare colorata
Accesoriu epifluorescenta Accesoriu epifluorescenta CI-FL (cu 4 pozitii pentru  filtre cubice de fluorescenta) Accesoriu epifluorescenta D-FL (cu 6 pozitii pentru  filtre cubice de fluorescenta) filtre intensitate  ND4/ND8/ND16, mecanism  de corectie zgomot
Sursa de lumina epifluorescenta De inalta intensitate, precentrata  HG C-HGFI/HGFIE (130W) Unitate de iluminare  centrabila  Hg (100W) Unitate de iluminare centrabila Xenon (75W)
Consum de energie 6W (configurare câmp luminos)
Greutate (aprox.) 13.4 kg (Set standard binocular)

Produse Noi