Microscop SMZ800N

    Caracteristici standard:

  • Wide Zoom Range

  • Imagini de cea mai buna calitate

  • Imbunatatirea ergonomiei

  • Turela obiective versatila

Descriere

Noul stereomicroscop ofera o eficienta imbunatatita de lucru cu operatii evoluate.Extinzand gama de magnificare la 8x (1x -8x), cel mai nou stereomicroscop Nikon se bucura de usurinta de utilizare si de observarea de inalta precizie ceruta in domenii cum ar fi piata FIV. In plus, noile obiective "Plan Apo WF" si "ED plan WF" ofera imagini mult mai clare.

SMZ800N vine cu un interval de zoom de 1 - 8x, cu o magnificatie mai mare decat modelele conventionale si permite o observare de inalta rezolutie.
Imagini uimitor de clare si luminoase cu aberatii cromatice reduse pot fi obtinute pe intregul camp vizual extins prin noile obiective "Plan Apo WF" si "ED plan WF".
Turela cu dublu obiectiv permite o observare fara intrerupere intr-o gama larga de magnificari. In plus, schimbarea obiectivelor nu a fost niciodata mai usoara.Prin schimbarea piesei din pozitia stereo (vizualizare stereo) in pozitia mono (vizualizare pe axa), puteti obtine cu usurinta imagini potrivite pentru masurare si procesare.


Exista mai multe tuburi oculare care se potrivesc diferitelor configuratii, de la o configuratie simpla la un sistem cu module intermediare sau camere digitale. Cu un tub ocular ergonomic, unghiul de observare poate fi ajustat de la 0 la 30 de grade, permitand pozitii confortabile de observare chiar daca sunt combinate cu module intermediare cum ar fi iluminatoare sau capetele de predare. 

Specificatii complete

Produse Noi