Microscop SMZ25

    Caracteristici standard:

  • Noile stereomicroscoape optice ofera cel mai mare camp vizual posibil, mentinand în același timp o rezolutie înalta si o stralucire exceptionala, fluorescenta uniforma.

  • Stereomicroscopul Nikon SMZ25 combina micro si macro imagistica intr-un singur instrument pentru o vizualizare si manipulare convenabila a unei singure celule la intregul organism. Folosind tehnologia optica Nikon’s Perfect Zoom System.

  • SMZ25 realizeaza primul zoom de 25:1 si un nivel ridicat NA pentru o rezolutie superioara, nemaivazuta la un stereomicroscop pana acum.

  • Folosind aceaste sisteme optice inovative si lentilele fly-eye, imaginile de fluorescenta clare si cristaline cu raporturi S/N imbunatatite se pot vedea, chiar si in cazul aplicatiilor cu o lumina de excitatie redusa, cum ar fi diviziunea celulara.

  • In plus, chiar si la magnificatii mici, SMZ25 are un F.O.V. de 35mm, permitant utilizatorilor sa capteze un intreg vas de 35mm cu o luminozitate uniforma.

Descriere

Raport S/N imbunatatie( semnal-zgomot)
Noul sistem optic Nikon ofera o imbunatatire drastica a raportului semnal-zgomot(S/N) chiar si la magnificari mari.
SIstemul imbunatatit S/N face posibila captarea diviziunii celulare, care este foarte dificil de captat folosind stereomicroscoapele conventionale, si mostre cu lumina de excitatie slaba.
Sistemul "Perfect Zoom System" aduce la un alt nivel de putere si versatilitate in imagistica.
O descoperire in design-ul stereomicroscopului, sistemul Perfect Zoom System modifica dynamic distanta dintre cele doua axe optice in functie de cum variaza factorul de zoom.
Acesta modificare in distanta axei optice favorizeaza maximizarea intrarii luminii in sistemul optic la orice magnificare.
Rezultatul este un camp vizual marit, o rezolutie mare pe ambele cai oculare si aberatii reduse pe intregul camp vizual. 

Imagini cu Epifluorescenta mai luminoase si cu contrast ridicat 
- Chiar si pe magnificari mari, SMZ25 capteaza imaginea unui dish de 35mm cu o luminozitate uniforma pe tot campul vizual, facandu-l ideal pentru screening-ul live al modelelor de dezvoltare ca: C.elegans, Drosophila, Zebrafish si soareci pentru a identifica si selecta mutatiile.
- SMZ25 permite, de asemenea , capturarea imaginilor stralucitoare chiar si cu o lumina de excitatie slaba, minimizand foto-albirea si fototoxicitatea, care este daunatoare celulelor vii si organismelor.
- SMZ25 combina tehnologia fly-eye, care lumineaza uniform tot campul vizual, si un raport semnal-zgomot (S/N) ridicat , impreuna cu imbunatatirea transmisiei pentru fluorescenta foarte luminoasa, chiar si pe magnificari mici. Aceasta minimizand de asemenea foto-albirea si fototoxicitatea, care este daunatoare celulelor vii si organismelor.


Auto Link Zoom (ALZ) ofera vizibilitate fara probleme la diferite magnificatii.
Sistemul exclusiv Auto Link Zoom (ALZ) al SMZ25 ajusteaza automat factorul de magnificare  pentru a mentine acelasi camp vizual cand sunt comutate lentilele obiectivelor. 
Aceasta functie permite comutarea cursiva intre o magnificare mica si vizualizarea intregului organism la imagistica detaliata si magnificatii mari. 

Specificatii complete

Produse Noi