Microscop SMZ18

    Caracteristici standard:

  • Cea mai luminoasa imagine Epi-fluorescenta

  • Arhitectura flexibila permite personalizarea completa

  • Imbunatatirea indicelui semnal-zgomot

  • Capabilitati avansate de imagistica digitala

  • O gama larga de accesorii disponibila.

Descriere

Un stereomicroscop inteligent si accesibil cu zoom manual ofera imagini luminoase si o uniformitate de neegalat in intensitatea fluorescentei.
Stereomicroscopului de cercetare SMZ18 combina imagistica macro si micro-imagistica intr-un instrument manual pentru vizionarea si manipularea convenabila a celulelor dar si a unui intreg organismelor.
O lentila performanta fly-eye ofera imagini fluorescente foarte clare, cu luminozitate uniforma pe intregul camp vizual.
Folosind tehnologia imbunatatita de epi-fluorescenta, SMZ18 este mai capabil sa detecteze lumina excitatiei decat stereomicroscoapele fluorescente conventionale, datorita indicelui S / N imbunatatit si imaginilor luminoase, de contrast ridicat, chiar si la magnificari mici. Inteligenta integrata permite SMZ18 sa salveze parametrii imagisticii impreuna cu imaginea captata ca fisier.


A. SMZ18 combina tehnologia fly-eye, care lumineaza uniform intregul camp vizual si un indice S / N ridicat, impreuna cu o transmisie marita pentru o fluorescenta incredibil de luminoasa, chiar si la magnificari mici. Acest lucru minimizeaza, de asemenea, fotooxidarea si fototoxicitatea, reducand astfel efectul negativ asupra celulelor si organismelor vii.

B. O gama larga de posibilitati in imagistica digitala inseamna ca utilizatorii pot personaliza stereomicroscopul SMZ18 pentru a se potrivi cel mai bine cerintelor lor in cercetare.

C. Sistemul optic nou dezvoltat de Nikon ofera o drastica imbunatatire a raportului S / N chiar si la magnificari mari.


 Accesati informatiile dorite rapid si usor
Obtineti cu usurinta informatiile de care aveti nevoie, cum ar fi pozitia axei Z, zoom-ul, obiectivul, cubul de filtrare si luminozitatea LED DIA, utilizand seria Digital Sight si seria NIS-Elements sau Digital Sight DS-L3 impreuna cu microscopul.

Imagistica pe axe pentru imagini digitale
Comutati cu usurinta intre pozitia stereo (vizualizare stereoscopica) si pozitia mono (vizualizarea pe axa) atunci cand utilizati turela de obiective inteligenta P2-RNI2 prin glisarea lentilei obiectivului. Imaginile digitale de buna claritate, fara compromisuri pot fi capturate folosind pozitia mono.

Specificatii complete

Produse Noi