Microscop Inversat Ti2

    Caracteristici standard:

  • Pionierul campului visual de 25mm

  • Iluminare puternica pe o zona extinsa

  • Obiective adaptate pentru campul vizual de 25 mm

  • Contrast de faza apodizat

  • Contrastul DIC

  • NAMC (Nikon Advanced Modulation Contrast)

  • Epi-fluorescenta

  • Sistem de autofocusare “Perfect Focus”

Descriere

Noua platforma de microscop inversat Nikon pentru imagistica avansata. 
Noul microscop Ti2 ofera un camp vizual  de neegalat, de 25mm(FOV) care revolutioneaza modul de observare. Cu acest incredibil camp vizual , Ti2 maximizeaza zona senzorilor  camerelor CMOS de format mare fara a face compromisuri si imbunatateste semnificativ trasferul de date.
Platforma foarte stabila, fara drift, este proiectata pentru a indeplinii cerintele imagistice de super-rezolutie in timp ce capabilitatile de declansare hardware indeplinesc si cele mai dificile si de mare viteza aplicatii. In plus, functiile inteligemte ale lui Ti2, ghideaza utilizatorul prin fluxurile de lucru ale imaginilor prin colectarea datelor de la senzorii interni, eliminand posibilitatea erorilor de utilizator.  In plus, statusul fiecarui senzor este inregistrat automat in timpul achizitiei, asigurand controlul calitatii in experimentele de imagistica si imbunatatind reproductibilitatea datelor. In combinatie cu software-ul puternic Nikon de achizitie si analiza, NIS_Elements, Ti2 este o totala inovatie in imagistica.


A. Pe masura ce trendul in cercetare evolueaza la scara larga, in abordarile la nivel de sistem, este o cerere in crestere pentru o achizitie de date mai rapida si capabilitati de transfer mai mari. Dezvoltarea unor senzori - format mare pentru camere si imbunatatiri in capabilitatile de procesarea de date a PC-urilor au facilitat aceste trenduri in cercetare. Ti2, cu noul sau camp vizual de 25mm, ofera un nou nivel de scalabilitate, permitand cercetatorilor sa maximizeze utilitatea detectorilor de tip  “large-format “ si sa isi asigure pe viitor platforma de baza deoarece tehnologia camerelor se dezvolta intr-un ritm rapid.
B. LED-urile de mare putere ofera o iluminare puternica pe tot campul visual al Ti2-ului, asigurand un rezultat clar si consecvent pentru aplicatiile exigente precum magnificarile mari DIC. 
C.Obiectivele cu o planeitate superioara a asigura imagini de inalta calitate de la un capat la altul al campului vizual. Folosind la maxim potentialul OFN25 al obiectivului accelereaza semnificativ  colectarea de date.
D. Optica DIC de inalta performanta Nikon ofera imagini uniforme, clare si detaliate de inalta rezolutie si contrast pe tot intervalul de magnificare. Prismele DIC sunt concepute individual pentru fiecare lentila de obiectiv pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii DIC pentru fiecare proba.
E. Obiectivele din seria λ, ce folosesc proprietatile tehnologiei Nikon – Nano Crystal Coat, sunt perfecte pentru cerintele, de semnal redus,  ale imagisticii de fluorescenta multi-channel care necesita o transmisie foarte buna si corectia aberatiilor pentru o gama larga de lungimi de unda.
Combinate cu noile cuburi de filtre de fluorescenta care ofera o detectie  de fluorescenta imbunatatita si combaterea zgomotului de lumina cum ar fi Noise Terminator, obiectivele din seria λ demonstreaza puterea lor in cazul semnalelor slabe de observare cum ar fi imaginea unei singure molecule si aplicatiilor de bazate pe luminiscenta. 


Ghidul de asistenta inteligent.
Nu mai este necesar sa memorati procedurile de aliniere si de operare complexe ale microscopului.
Ti2 integreaza datele de la senzori pentru a te ghida prin acesti pasi, eliminand erorile de utilizator si permitand cercetatorilor sa se concentreze asupra datelor lor.

Specificatii complete

Produse Noi