Kit extractie ADN plasmidial

    Caracteristici standard:

  • Kitul Monarch Plasmid Miniprep reprezinta o metoda rapida si fiabila pentru purificarea a pana la 20 μg de ADN plasmidial de inalta calitate care se elueaza in 30 μl.

  • Impiedica retentia tamponului si transferul de sare avand un design optimizat al coloanei si reduce timpul de lucru cu protocoale mai rapide si mai putin timp de centrifugare.

  • Monitorizeaza finalizarea anumitor pasi folosind sistemul tampon colorat.

  • Nu este nevoie să adaugati RNaza inainte de a incepe iar tampoanele si coloanele sunt disponibile separat.

  • Monitorizeaza finalizarea anumitor pasi folosind sistemul tampon colorat.

  • In comparatie cu alte truse sunt necesare mai putine consumabile in protocolul de lucru.

Descriere

Aceasta metoda utilizeaza etape standard de resuspendare a celulelor, liza alcalina si etape de neutralizare, beneficiind in plus de indicatorii de culoare la anumiti pasi pentru a monitoriza cu usurinta finalizarea. Tampoanele de spalare unice si  asigura indepartarea sarurilor, a proteinelor, a ARN-ului si a altor componente celulare, permitand o elutie redusa a ADN concentrat, foarte pur. 


 Protocoalele sunt rapide si usor de utilizat, economisind timp pretios. Elutia in mai putin de 30 ul furnizand ADN concentrat pentru a fi utilizat in aplicatii, cum ar fi reactii de digestie enzimatica, secventierea ADN-ului, PCR si alte manipulari enzimatice. Concepute in spiritul durabilitatii, kiturile Monarch utilizeaza ambalaje reciclabile din plastic si cu responsabilitate redusa.


Specificatii complete

Denumire Valoare
Volumul culturii: 1-5ml, sa nu depaseasca 15 unitati DO
Capacitatea de legare: pana la 20 μg
Dimensiunea plasmidului: pana la 25 kb
Recuperarea : pana la 20 μg. Randamentul depinde de numarul copii plasmidiale, tulpina gazda, volumul culturii si conditiile de crestere
Volumul de elutie: ≥ 30 μl
Puritatea: A260/280 and A260/230 ≥ 1.8
Timp de lucru: 10½ minute de cetrifucare si de incubare
Aplicatii: Digestie enzimatica, trasformare, transfectie, secventierea ADN-ului, PCR, etichetare, sinteza proteica fara celule, alte manimu

Produse Noi