Kit extractie ADN din gel - Monarch Gel Extraction Kit

    Caracteristici standard:

  • Se purifica rapid si usor ADN-ul din geluri de agaroza cu randamente ridicate si se elueaza in doar 6 μl.

  • Impiedica retentia tamponului si transferul de sare avand un design optimizat al coloanei, economisind timp cu protocoale rapide si usor de utilizat.

  • Nu este nevoie sa se monitorizeze pH-ul sau sa se adauge izopropanol, iar tampoanele si coloanele disponibile separat.

  • In comparatie cu alte truse sunt necesare mai putine consumabile in protocolul de lucru.

Descriere

Kitul de extractie Monarch® DNA Gel purifica rapid si fiabil pana la 5 μg ADN concentrat, de inalta calitate, din geluri de agaroza. Kitul utilizeaza un flux de lucru de legare / spalare / eluare, cu o perioada minima de incubare si de centrifugare. 


Coloanele asigura o retentie a  tamponului egala cu zero si nu se transfera contaminanti, permitand elutia probei in volume de 6 μl. Tampoanele furnizate au fost optimizate si nu necesita monitorizarea pH-ului. Spre deosebire de alte kituri, nu este nevoie sa se adauge izopropanol in agaroza topita inainte de incarcarea in coloana, economisind un pas. 


ADN eluat este gata de utilizare in digestii de restrictie, secventierea ADN, ligare si alte manipulari enzimatice. Concepute in spiritul durabilitatii, kiturile Monarch utilizeaza ambalaje reciclabile din plastic si cu responsabilitate redusa.

Specificatii complete

Tipul de proba ADN ADN dublu catenar din geluri de agaroza
Capacitate de imbinare  Pana la 5 μg
Intervalul de marime ADN ~50 bp pana la 25 kb
Recuperare tipica DNA (50 bp pana la 10 kb): 70–90%
DNA (11–23 kb) : 50–70%
Volumul de elutie ≥ 6 μl
Puritate A260/280  > 1.8
Durata protocolului 10 minute de centrifugare si incubare 
Aplicatii compatibile fluxului ligare, digestie enzimatica,etichetare si alte manipulari enzimatice, constructia de librarie si secventierea ADN

Produse Noi