Infectii TORCH

    Caracteristici standard:

  • Kit-ul realizeaza amplificarea in-vitro a acidului nucleic.

  • Kitul de Real-time PCR poate fi cantitativ sau calitativ.

  • Testele conțin un control intern pentru a controla reacția de extracție și pentru a identifica posibile inhibiții ale reacției.

Descriere

Toxoplasmoza este cauzată de infectarea cu Toxoplasma gondii, un parazit intracelular obligatoriu. Infecția cu acest parazit poate produce o gamă largă de sindroame clinice la om, mamifere terestre și marine, precum și la diferite specii de păsări. În cazul majorității persoanelor imunocompetente, infecția primară sau cronică (latentă) cu T. gondii este asimptomatică, ceea ce înseamnă că nu prezintă simptome sau manifestări clinice evidente. Cu toate acestea, la persoanele cu un sistem imunitar slăbit, cum ar fi cele cu imunodeficiențe sau femeile gravide, infecția poate fi mai severă și poate provoca simptome sau complicații grave. Toxoplasmoza este o afecțiune importantă, mai ales în cazul femeilor însărcinate, deoarece infecția poate fi transmisă la făt și poate provoca complicații serioase la nou-născut. 


Parvovirusul B19 (B19V) este un virus cu genom de ADN monocatenar din familia Parvoviridae și genul Erythrovirus. Parvovirusul B19 uman a fost dovedit a fi agentul etiologic al eritemului infectiosum la persoanele sănătoase din punct de vedere hematologic. Eritemul infectiosum a fost denumit inițial "boala a cincea", deoarece a fost considerată a 6-a dintre cele șase boli clasice exantematoase ale copilăriei. 


Specificatii complete

Tipul de kit Denumire kit Descriere  Numar Teste  Cod produs
Toxoplasmosis Toxoplasma gondii Real-TM (CE) Kit de teste de amplificare pentru detectia Toxoplasma gondii. 50 P1-50FRT
Parvovirus B19 (B19V) Parvovirus B19 real-TM Quant Kit de teste de amplicare in timp real pentru detectia cantitativa a Parvovirus B19. 50 V49-50FRT
Rubeola Rubella Real-TM Qual (CE) Kit de teste de amplificare in timp real pentru detectia Rubeolei. 50 V24-50FRT

Produse Noi