Frigider cu usi normale de dimensiuni mari

Caracteristici standard:
  • MPR-1411-PE este frigiderul cu cea mai mare capacitate, stabil si de incredere pentru toate cerintele exigente corespunzatoare unui laborator. Prezinta mediul ideal de temperatura pentru utilizarea in domeniu cercetarilor clinice, farmaceutic si industrial

  • Rafturile ajustabile si domeniul larg in care poate fi setata temperatura conduce la o gama larga de aplicatii precum cromatografia si depozitarea produselor farmaceutice.

  • Avand domeniul de temperatura de la 2°C pana la 23°C, frigiderul MPR-1411-PE este potrivit pentru multe teste ce necesita stabilitate, temperatura rece sau depozitare generala la rece.

  • Echipamentul produs si distribuit de PHCBi este conceput sa indeplineasca cele mai exigente standarde pentru un firgider dedicat domeniului farmaceutic.

  • Eficienta, controlul de incredere al temperaturii, functionarea fara zgomot, utilizarea usoara si design-ul ergonomic sunt cateva din caracteristicile de la care va puteti astepta ca fiind standard pentru un frigider farmaceutic MPR.

Descriere

Temperatura de stocare uniforma pentru cele mai solicitante aplicatii

Avand in vedere cresterea numarului de cerinte impuse in cadrul depozitarii probelor biologice, PHCBi a avansat dezvoltarea frigiderelor farmaceutice astfel incat sa indeplineasca toate nevoile speciale ale utilizatorilor atat pentru ziua de azi cat si pentru viitor. Ventilatoare mari

Modelele MPR-1411-PE sunt concepute cu un sistem dublu flux cu doua ventilatoare creand astfel o uniformitate de ±3°C, mentinand in acelasi timp caracteristicile excelente de recuperare a temperaturii.

 

Rafturi tip sertar

Modelul MPR-1411(R)-PE este dispus cu sertare retractabile cu dimensiunea 530mm x 550mm si cu un profil central de 100mm, ideal pentru a depozita sticle mari si kituri cu reactivi.  De asemenea, acest tip de sertar permite utilizarea convenabila, eficientizarea spatiului de stocare si a administrarii probelor.

 

Panoul de control forntal foarte usor de accesat

Usurinta utilizarii echipamentului este posibila prin intermediul afisajului LED de dimensiune mare si a tastelor intuitive.

 

Rafturi ajustabile

Rafturile pot fi aranjate astfel incat sa poata depozita echipamente inalte precum cele din domeniul cromatografiei. Pot fi realizate rafturi la comanda in vederea utilizarii lor pentru stocarea unor echipamente mai grele decat limita maxima.

 

Design-ul usor de utilizat si contructia cabinetului

Cadrele late si solide cu garniture eficiente asigura o excelenta stabilitate a temperaturii, in timp ce ferestrele cu geam dublu ofera o vizibilitate larga a produselor stocate in interior. Sunt disponibile panouri optionale in vederea blocarii luminii

 

Performanta

Stabilitatea, uniformitatea si controlul temperaturii in incinta nu sunt afectate de temperatura din exterior.

 

Specificatii complete
Model MPR-1411-PE MPR-1411R-PE
Dimensiuni externe (mm) 1440 x 830 x 1950  1440 x 830 x 1950 
Dimensiuni interne (mm) 1320 x 710 x 1500 1320 x 710 x 1500
Volum (L) 1364 1359
Greutate (Kg) 248 287
Interval de temperatura ( °C) 2 pana la 23  2 pana la 23 
Interval  de control al  temperaturii ( °C) 2 pana la 23  2 pana la 23 
Blaca de baza Microprocesor Microprocesor
Afisaj LED LED
Senzor de temperatura Termistor Termistor
Sistem de refrigerare Circulatie fortata a aerului Circulatie fortata a aerului
Sistem de decongelare Modul fortat(cliclu de dezghetare) , complet automat Modul fortat(cliclu de dezghetare) , complet automat
Refrigerent HFC HFC
Material izolant Spuma poliuretanica Spuma poliuretanica
Materialul exterior Otel inoxidabil Otel inoxidabil
Materialul interior Otel inoxidabil Otel inoxidabil
Usi exterioare/capace 2 usa, geam dublu, autoinchidere 2 usa, geam dublu, autoinchidere
Blocare usa exterioara Da Da
Rafturi 8 10
Sertare - -
Grautate maxima de incarcare pe raft/sertar 40 40
Greutate maxima de incarcare - Total (Kg) 40 320
Port de acces 3 3
Pozitia portu-ului de acces Stanga/dreapta/sus Stanga/dreapta/sus
Diametrul portului de acces 30 30
Role 4 4
Iluminat intern Fluorescent Fluorescent
Alarma cadere de tensiune Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta (optional) Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta (optional)
Alarma temperatura ridicata Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta
Alarma temperatura scazuta  Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta
Usa deschisa Alarma vizuala / Alarma acustica Alarma vizuala / Alarma acustica
Sursa de alimentare(V) 230V 50Hz Monofazat 230V 50Hz Monofazat
Nivel de zgomot in functionare (db) 42 42