Biurete Eppendorf

    Caracteristici standard:

  • Varispenser 2/ Varispenser 2x – Sunt dispozitivele ideale pentru dispensarea de alicote din sticlele de reactive. Tehnologia avansata de etanseitate permite utilizarea lichidelor corozive, inflamabile, spumante, cu presiune sau vascozitate ridicata.

  • Eppendorf Top Buret - Biurete pentru titrare manuală continua, sunt robuste si prezinta un ecran digital ușor de utilizat, iar controlul simplu al butonului oferă o operare ușoară si ergonomică.

  • Easypet 3 – este conceputa pentru a lucra în armonie perfectă cu pipeta serologică. Cele mai recente evoluții tehnologice vă oferă un control complet al vitezei de pipetare cu cea mai mare precizie.

  • Pipet Helper - este instrumentul perfect pentru utilizatori neexperimentati, cu un design robust si intuitiv ce permite tuturor sa ajusteze cu precizie meniscul.

Descriere

ppendorf Varispenser 2/ Varispenser 2x prezintă o gama de îmbunătățiri. Etanșeitatea lor strânsă asigură cea mai bună protecție împotriva contactului cu materialele caustice. Acestea sunt rezistente chimic și sunt complet autoclavabile.
Biuretele Eppendorf sunt disponibile in doua modele: Eppendorf Top Buret M, 25 ml,  si Eppendorf Top Buret H, 50 ml ambele cu cate un singur canal, manuala, prezinta o supapă de siguranță si un tub telescopic de aspirație - evacuare variabil si 3 adaptoare pentru filete 40/38/32 mm, 2 micro baterii de 1,5 V. 
La biureta Eppendorf M mediul este distribuit cu o viteză de dozare de 2.500 μL per rotație, iar la biureta Eppendorf H cu o viteză de dozare de 5000 μL per rotație.

Easypet 3 permite pipetarea fără oboseală; este prevazuta cu LED-uri vibraționale cu iluminare ce oferă feedback optic privind durata de viață rămasă a bateriei.
Bateria este reîncărcabilă si oferă o durată de funcționare fără fir. 
Este posibila funcționarea în timpul incarcarii.
Prezinta un adaptor autoclavabil pentru aplicații sterile;


Pipet Helper este ușor de întreținut și curățat datorită dezasamblării ușoare și capacitatea de autoclavare. 
Permite pipetarea volumelor de până la 100 ml. 
În plus, este prevăzută cu o evacuare fără stropire. 
Conul de aspirație special conceput asigură o pozitionare sigură pentru toate pipetele de măsurare și volumetrice (din sticlă și plastic).

Specificatii complete

Model Varispenser® 2/Varispenser® 2x  Eppendorf Top Buret™ Eppendorf Easypet® 3  Eppendorf Pipet Helper®
Mod de operare Manual Manual Electronic Manual
Tipul de pipetare Deplasare pozitiva Deplasare pozitiva Perna de aer Perna de aer
Pozitionare Varispenser 2 si Varispenser 2x combina tehnologia cu beneficiile imbunatatiete pentru dispesarea usoara si in siguranta fara compromisuri a lichidelor Titrare continua si fara pulsatii Concept general ergonomic prevazut cu control de viteza obetru o pipetare fara stres Un instrument perfect pentru utilizatorii neexperimentati datorita proiectarii robuste si intuitive
Aplicabilitate Sistem cu o singura cursa de dispersare lesi,acizi,baze,lichide apose si solventi Titrare a lichidelor apoase Pipetarea licidelor apoase cu serologie si pipete volumetrice Pipetarea licidelor apoase cu serologie si pipete volumetrice
Intervalul de volum 0.2-100 mL  0.1 -999.9mL  0.1-100 mL  0.1-100 mL 
Optiuni disponibile 1-canal 1-canal 1-canal 1-canal
RFID (log de service) Nu Nu Da(citire) Nu
Sterilizabil Da Nu Nu(adaptorul de pipeta si conul aspirant) Da

Produse Noi