Analizor semi-automat Imunoblot - EUROBlotMaster

    Caracteristici standard:

  • Echipament compact pentru procesarea automata a stripurilor Euroimmun (Euroline, Euroline-WB, WesternBlot)

  • Precizie si reproductibilitate garantata prin procesarea standardizata

  • Permite diagnosticarea bolilor autoimmune, a bolilor infectioase si a alergiilor cu un singur echipament

  • Doua modele disponibile: EUROBlotMaster (rularea a 30 stripuri per run) si EUROBlotMaster 44 (rularea a 44 stripuri per run)

  • Display integrat

  • Posibilitatea combinarii a diferitelor teste/solutii conjugat per run

Descriere

Echipamentul EUROBlotMaster permite procesarea stripurilor Euroimmun, fiind insotit de un software care ghideaza utilizatorul pas cu pas. Echipamentul realizeaza toti pasii din protoculul de lucru (spalare, incubare, dispensarea solutie spalare, solutie conjugat, solutie substratul si solutie de stopare). EUROBlotMaster dispune de un display integrat cu tastatura, nefiind nevoie de un PC aditional. Mentenanta zilnica este minima, cu o durata de maxim 5 minute.Avantaje Euroline:

·        Rezultate rapide: Durata totala a analizei este de 105 minute. Toti pasii de incubare se realizeaza la temperature camerei.

·        Incubare automatizata

·        Sigur: Liniile de antigeni sunt localizati in pozitii bine definite. Performanta fiecarui pas de incubare este verificat prin banda de control prezenta pe fiecare strip. Intensitatea benzilor corespunde concentratiei de anticorpi.

·        Monospecific: Antigenii folositi sunt purificati, majoritatea fiind izolati prin cromatografie de afinitate sau prin extractie.

·        Evaluare: Programul EUROLineScan permite o evaluare standardizata a stripurilor, un management facil al datelor si obtinerea de rezultate detaliate.Avantaje Euroline-WB:

·        Rezultate rapide: Durata totala a analizei este de 105 minute. Toti pasii de incubare se realizeaza la temperatura camerei.

·        Incubare automatizata

·        Evaluare precisa: Benzile sunt identificate cu ajutorul unor template-uri specifice fiecarui lot. 

·        Sigur: Fiecare kit este insotit de un strip pozitivcare a fost incubat cu un ser de referinta. Stripurile sunt numerotate pentru a preveni amestecarea. Verificarea corectitudinii fiecarui pas de identificare se poate verifica cu ajutorul benzii de control.

·        Calitativ: Reactiile negative si pozitive pot  fi usor diferentiate. Intensitatea benzilor corespunde concentratiei de anticorpi.

·        Euroline-WB este o combinatie intre Lineblot si Westernblot. Proteinele din extractul de antigen sunt separate prin electroforeza in functie de masa moleculara si sunt transferate apoi pe o membrana de nitroceluloza (Westernblot). Antigenii inalt purificati nativi sau recombinati sunt apoi aplicati ca linii pe stripurile Westernblot.

·        Evaluare: Programul EUROLineScan permite o evaluare standardizata a stripurilor, un management facil al datelor si obtinerea de rezultate detaliate.

Specificatii complete

SISTEM  
Numarul de teste stocate Max. 20
Numarul de pasi per test Max. 14
Numarul de cicluri per pas 1-20
Timp de incubare 00:00 - 30:59 (hh:mm) in pasi de cate 1 min.
Timp general de incubare Max. 99:59 (hh:mm)
Cantitatea de strip-uri  Max. 30 sau 44
Tavita de incubare Plastic, de unica folosinta
Numarul de canale reactivi 6
Volum de dispersare 0.1 - 5mL in pasi de cate 0.1 ml
Acuratete CV < 10%
Capacitatea recipientelor de reactivi 4x100 ml, 2x250 ml, 1x500 ml
Capacitatea recipientului de deversare 2000 ml
DETALII TEHNICE  
Afisaj LCD, 2 randuri a cate 40 de caractere
Panou de control Tastatura cu 6 butoane
Interfata computerului  USB
Sursa de alimentare 100-240 V, 50/60 Hz, 30 VA
Dimensiuni (cm) 52 x 31 x 25 
Greutate (Kg) 14,5

Produse Noi