Microscop Ni

    Caracteristici standard:

  • Seria de microscoape Ni, ultima inovatie in evolutia microscopului biologic upright, sprijina studiul in biostiinta cu performante de baza imbunatatite si flexibilitate in folosirea sistemului.

  • Ultima serie de obiective dezvoltate, CFI Plan Apochromat λ sunt punctul forte in performantele optice ale sistemului.

  • Stratul de Nano Cristale, cu indexul de refractie foarte mic, este folosit pentru prima oara in obiectivele pentru microscop, furnizand imagini mai luminoase, de o rezolutie mai inalta si un contrast mai bun.

  • Structura stratului patentat de Nikon, folosit si foarte cerut pentru microscoapele inversate, se poate regasi acum si in structura microscoapelor upright, permitand o vasta combinatie de componente in functie de aplicatie pentru care este folosit.

  • Aplicatiile ce folosesc laser sau proteine fluorescente, asemenea Kaede si PA-GFP, se pot realiza cu atasarea in doua straturi a unitatii de fluorescenta si o unitate de fotoactivare.

  • Seria NI depaseste conceptul conventional de microscop upright si dezvolta posibilitatea unei cercetari avansate in domenii ca: biostiinta si medicina.

Descriere

Performanta optica imbunatatita:
Microscoapele Ni incorporeaza o serie de inovatii Nikon care ofera o performanta optica de neegalat.
Seria de obiective CFI Plan Apochromat λ
Cu NA remarcabil de mare, o transmisie imbunatatita in lungimi de unda datorita stratului patentat Nikon Nano Crystal , si corectia aberatiilor acromate de la 435 la peste 850nm, aceste obiective nu sunt ideale numai pentru camp luminous sau intunecat, dar si pentru fluorescenta. Aceste lentil permit capturarea unei imagini clare si luminoase  la orice lungime de unda, pentru imagini IR si imagistica fluorescenta multi-color. Deoarece imaginile luminoase pot fi capturate si cu o lumina slaba de excitatie, deterioararea specimenului este minima.
Lentilele "Fly-Eye"
O gama de lentile "fly-eye" este incorporata in Iluminarea optica transmisa pentru a asigura o luminozitate uniforma atat pentru oculare, cat și pentru detectoarele digitale. Obiectivul "fly-eye" este ideal pentru sistemele optice cu iluminare diascopica.


Mecanism de eliminare a perturbatiilor (Noise Terminator)
Mecanismul propriu-zis de eliminare a zgomotului/perturbatiilor de la Nikon este folosit la turela cu cuburi de epi-fluorescenta și in cuburile de filtrare. Raportul S / N a fost imbunatatit in mod dramatic prin eliminarea completa a luminii parazite  in cuburile de filtru, permitand imagini cu semnale fluorescente slabe sa fie capturate cu contrast ridicat și luminozitate.
Noise terminator
Microscopul Ni este echipat cu tehnologia Noise Terminator de la Nikon, care continue cuburi filtre de fluorescenta si turrete ce elimina lumina parazita.

Invelis de Nano Cristale
Aceasta acoperire anti-reflexie constand in particule de dimensiuni nanometrice se bazeaza pe tehnologia de fabricare a semiconductorilor și este utilizata, de asemenea, și pentru lentilele de la camerele Nikon. Structura grosiera cu particule dispuse intr-o constructie spongioasa cu spatii uniforme intre ele permite indici de refractie extrem de mici.
Masa cu invelis ceramic rotative
Acoperita cu un invelis deceramica durabila, masa  Ni-U faciliteaza ajustarea directiei de forfecare a imaginilor DIC și investigarea proprietatii polarizante a probelor.
Iluminare 100W
Iluminarea de 100 W ofera lumina intensa intensa, care este suficienta pentru observare folosind capul de predare pentru 10 persoane.

Specificatii complete

Produse Noi