Microscop E100

    Caracteristici standard:

  • Iluminare ecologica cu LED de inalta intensitate.

  • Lentile de obiective pentru imagini plane.

  • Design cu protectie impotriva mucegaiului.

  • Disponibil: capete binoculare si trinoculare.

  • Platina mecanica cu doua placi.

  • Buton coaxial de reglaj grosier/fin.

  • Transport si depozitare convenabil.

Descriere

          Imagini de calitate inalta cu noul sistem optic CFI, avand o iluminare cu LED puternic si calitate dovedita in timpPrezinta noul sistem de iluminare cu LED-uri de intensitate inalta, oferind o luminozitate uniforma pe intregul camp vizual. Este disponibil si un model prevazut cu sistem de iluminare cu halogen.Sistemele optice cu infinitate corectata de la Nikon, create special pentru microscopul ECLIPSE E100, intrebuinteaza tehnologie de ultima ora pentru o performanta de exceptie. Sistemele optice CFI* de la Nikon realizeaza imagini plane, bine definite, care minimalizeaza la maxim distorsiunile. Specimenele incolore si transparente pot fi observate in contrast de faza. Avand un design simplu si usor de utilizat, pentru incepatori, o rigiditate puternica pentru a asigura acuratetea inalta si o durata lunga de functionare, precum si o structura ce poate fi depozitata cu usurinta, ECLIPSE E100 este alegerea perfecta pentru o gama variata de scopuri, inclusiv educationale si cercetari de rutina in laborator.


          Noul sistem ecologic de iluminare furnizeaza o luminozitate suficienta pentru observatiile in contrast de faza. Corpul de iluminat cu lentila tip fly-eye („ochi de musca”) furnizeaza o luminozitate  uniforma pe intregul camp vizual. Folosind LED-uri ecologice cu o durata mare de functionare, sistemul de iluminare ecologic are o durata de viata de 60.000 de ore si reduce nevoia inlocuirii frecvente a lampii. Este disponibil si un model cu iluminator cu halogen.Nikon a dezvoltat obiectivele CFI BE Plan, care prezinta o planeitate superioara a imaginii, exclusiv pentru E100. Aberatiile cromatice si curbura campului sunt corectate pe intregul camp vizual. Imaginile sunt clare si luminoase la fiecare grosisment. E100 furnizeaza calitate optica de prima clasa la preturi modeste.
Se folosesc vopsea antimucegai si o tableta antimucegai la nivelul lentilelor obiectivului, lentilelor ocularului si la nivelul tuburilor de ocular pentru a preveni formarea mucegaiului in mediile cu umiditate ridicata.


          ECLIPSE E100 este dotat cu capete tip Siedentopf, care ofera o lungime constanta si precisa a tubului ocularului. Sunt disponibile atat capete binoculare, cat si trinoculare. La cele trinoculare se poate atasa o camera digitala.Platina incorporata este dotata cu un mecanism din doua placi, cu posibilitate de comanda a avansului dublu XY. Suprafata plata si mare a platinei permite manipularea cu usurinta a probelor. Datorita faptului ca sina de ghidare pe axa X este la aceeasi inaltime cu suprafata platinei, iar suprafata platinei este plata si neteda, lamele din sticla se deplaseaza cu usurinta deasupra suprafetei. Este inclus si un cavaler cu arc.Butonul coaxial de reglaj grosier/fin este localizat confortabil la nivelul inaltimii mesei de lucru. Butonul de reglaj si manerul platinei au un design ergonomic si sunt plasate echidistant fata de operator, ceea ce inseamna ca ambele reglaje se pot face cu usurinta din pozitie asezata normala. În plus, se poate ajusta si cuplul butonului de reglaj grosier.Corpul microscopului este compact si de greutate mica. Sunt disponibile un suport port-cablu si o cutie de depozitare pentru usurinta transportului si depozitarii microscopului E100.

Specificatii complete

Produse Noi