Kit extractie ARN total -Monarch™ Total RNA Miniprep Kit

    Caracteristici standard:

  • Se purifica rapid si usor pana la 100 μg de ARN total inalta calitate din mai multe tipuri de mostre - toate cu un kit!

  • Este utilizat pe probe de sange, celule si tesuturi si functioneaza, de asemenea, cu probe grele de liza (bacterii, drojdii, plante).

  • Se purifica efectiv ARN total de toate marimile, inclusiv ARN-uri mici> 20 nt si eliminarea eficienta a ADN-ului genomic (pe baza de coloana si pe baza de DNaza I)

  • Contine proteina K pentru procesarea tesuturilor si a probelor de sânge, include agentul de protectie ARN pentru conservarea probelor

  • Kitul ofera rezultate foarte bune iar elementele din compozitia kitului pot fii achizitionate separat.

Descriere

Kitul este o solutie completa pentru conservarea probelor, liza celulara, indepartarea ADN si purificarea ARN-ului total dintr-o mare varietate de probe biologice, inclusiv celule de cultura, sange si tesuturi de mamifere. In plus, probele greu de lizat, cum ar fi bacteriile, drojdiile si plantele, pot fi procesate cu pasi suplimentari care sporesc liza.


Este posibila curatarea reactiilor enzimatice sau purificarea ARN din probele extrase cu TRIzol® folosind acest kit. ARN purificat prezinta calitate inalta, incluzand rapoarte A260 / 280 si A260 / 230> 1,8, scoruri mari RIN si ADNg rezidual minim. ARN-ul capturat variaza in functie  de lungimea ARNm intreg pana la ARNmi intacte. 


Conditiile de legare diferentiate permit captarea sau excluderea selectivă a ARN-ului de sub-200 nucleotide care includ ARNmi, ARN 5S si ARNm. ARN purificat este adecvat pentru aplicatiile din aval, cum ar fi RT-qPCR, sinteza ADNc, analiza ARN-ului, analiza Northern blot etc.

Specificatii complete

Capacitate de imbinare 100 µg  ARN
Dimensiunea ARN-ului ≥ 20 nt
Puritate A260/280   in general ≥ 1.8,  A260/230  in general ≥ 1.8
Tesutul pana la 20 mg pentru tesuturile cu randament ridicat 
  pana la 50 mg pentru tesuturile cu randament scazut
Celule de mamifere cultivate si celule sangvine (PBMC's,WBC's)
pana la  1 x 107
Sange integral de mamifere pana la 3 ml
Bacterii pana la  1 x 109
Drojdii pana la 5 x 107
Plante pana la 100 mg
Volumul de elutie  30 - 100 μl
Randament variaza in functie de tipul de proba
Compatibil cu aplicatiile  pregatirea de librarii de ARN pentru NGS, RT-qPCR, Northern blots.

Produse Noi