Kit extractie AND -din probe imparafinate NucleoSpin® DNA FFPE XS

    Caracteristici standard:

  • Calitate îmbunătățită a ADN-ului din probele fixate cu formalină si parafina - nu este necesar xilen.

  • Indepartarea foarte usoara a parafinei - Parafina Dissolver (tehnologie brevetata) inclusa.

  • ADN concentrat prin elutie in volum mic.

  • Depasirea reticularii formalinice a ADN-ului prin incubare in tampon de reticulare.

  • ADN de inalta calitate pentru o performanta imbunatatita in PCR.

Descriere

Kitul NucleoSpin® ADN FFPE XS este recomandat pentru izolarea ADN-ului
formalin-fixat, inclus in parafina (FFPE) probe de țesut. Probele sunt de obicei 
sectiuni subtiri (grosime de aproximativ 3-20 μm) de origine umana sau animala obtinute în mod obișnuit de rezecția tisulară sau biopsia. Cantitatea de eșantion: dimensiunea maxima a esantionului este determinata de a) cantitatea de tesut si b) cu cantitatea de parafină.


NucleoSpin® ADN FFPE XS este adecvat pentru tesut de pana la 5 mg. Cantitatea de parafina este limitata la 15 mg, cand se utilizeaza protocolul standard cu Dissolver de parafina (aproximativ 7 secțiuni de 10 μm x 250 mm2). Cu toate acestea, cantitati mai mari de esantioane de parafina pot fi prelucrate utilizand fie un filtru suplimentar de parafina, fie o substanta de deparafinizare utilizand xilen. 


Randamentul ADN depinde in mare masura de tipul probei, calitatea, cantitatea si timpul de stocare. Mai mult, randamentul ADN masurat poate varia considerabil intre cuantificarea diferitelor metode. Randamentul determinat prin măsurarea absorbției la 260 nm sau printr-un colorant fluorescent (de exemplu, PicoGreen®) se poate abate de la valorile obtinute prin cuantificare cu PCR. Chiar si valorile de cuantificare obtinute prin PCR scurt (de exemplu, 80 bp) și unul  lung (de exemplu, 300 bp), ampliconul poate diferi considerabil. Deviația cuantificarii, de asemenea depinde de distributia marimii ADN-ului, precum si de eficienta declasificarii (sau extinderii) de reticulari ramase). Design-ul inovator al coloanei cu un inel de impingere in forma de palnie si o siliciu mic in zona de membrana permite elutia ADN-ului in cantitati cat mai mici de 5-30 pl. Astfel, ADN-ul eluat este concentrate si gata de utilizare în toate aplicațiile uzuale în aval (de exemplu, PCR).

Specificatii complete

Tehnologie Tehnologie cu membrana de siliciu
Format Coloane mini spin –design XS
Proba

≤ 7 secvente (10 µm) of 250 mm2 aria totala 

(< 15 mg parafina)

Randament  in functie de cantitatea si calitatea esantionului.
Calitatea ADN-ului In functie de calitatea probei
Volumul de elutie 5–30 µL
Timpul de pregatire 70 min/6 probe (fara liza)
Capacitatea de legare   50 µg

Produse Noi