Kit extractie AND -din microorganism NucleoSpin® Microbial DNA

    Caracteristici standard:

  • Kit pentru purificarea ADN de inalta calitate de la bacterii gram-pozitive si gram-negative, drojdii și ciuperci.

  • Potrivit pentru o mare varietate de materii prime.

  • Tuburi cu bile NucleoSpin® pentru liza eficienta - compatibil cu multe dispozitive.

  • Procedura rapida si usoara - proteina K lichida inclusa, fara enzime suplimentare.

Descriere

Kitul ADN microbiologic NucleoSpin® este conceput pentru izolarea eficienta a ADN-ului genomic din probele microbiene. ADN-ul poate fi izolat dintr-o mare varietate de microorganisme cum ar fi gram negative si bacterii gram pozitive, precum si drojdii, de exemplu, Escherichia coli, Bacillus subtilis, Corynebacterium glutamicum, Saccharomyces cerevisiae.Pregătirea probelor colectate care conțin microorganisme de interes trebuie să fie în
format de pelet. Datele preliminare indică, de asemenea, gradul de utilizare a kitului pentru izolarea ADN-ului de la fungii, de exemplu, Aspergillus nidulans, din suspensii de spori bacteriene, de exemplu, Geobacillus stearothermofilul și din polenul plantelor, de exemplu coșurile de polen de albine. Pentru un randament optim al ADN-ul, pot fi necesare tuburi cu bile diferite de cele incluse în kit pentru diferite aplicații.


Probele microbiene, cum ar fi bacteriile gram pozitive, drojdia și sporii, pot fi dificil de  lizat datorită structurilor lor puternice complexe de perete celular. Kitul ADN microbian NucleoSpin® inlocuieste liza enzimatica prin utilizarea distrugerii mecanice a structurilor de perete celular cu tuburile cu bile NucleoSpin®. Tuburile cu bile NucleoSpin® pot fi utilizate in combinie cu multe dispozitive perturbatoare compatibile. 


Randamente ADN-ului  inalte pot fi obtinute cu tuburile de bile NucleoSpin® dintr-o mare varietate de tipuri de mostre -permitand procedeul sa fie convenabil, rapid si usor. Tipuri alternative de bile pot fi comandate separat pentru tipurile de mostre selectate. Materialul extras poate fi utilizat pentru aplicatii de tipul: Real-Time PCR, PCR,  reactii enzimatice si southern blotting.

Specificatii complete

Tehnologie Tehnologie cu membrana de siliciu
Format Coloane mini spin 
Proba < 40 mg bucatii de celule, greutatea uscata
Dimensiunea fragmentului 200 bp–aprox. 50 kbp
Randament Depinde de tipul de proba Aprox. 5-25 µg (30 mg bucatii de celule, greutatea uscata)
A260/A280 1.6–2.0
Volumul de elutie 100–200 µL
Timp de pregatire 35 min/proba
Capacitatea de legare 60 µg

Produse Noi