Kit de revers transcriere si amplificare - Luna Universal One-Step RT-q PCR

    Caracteristici standard:

  • Kit de revers transcriere si amplificare - Luna Universal One-Step realizeaza o detectie rapida, inalt sensibila si precisa, fiind bazata pe sonde qPCR si cuantifirea tintelor de ARN.

  • Master mix-ul este colorat permitand urmarirea acestuia si ajuta la eliminarea erorilor de pipetare.

  • Performanta ridicata fiind supuse unor teste riguroase in vederea optimizarii specificitatii, senzibilitatii, preciziei si reproductibilitatii.

  • Kit-ul este format dintr-un master mix ce prezinta protocole simple si usor de utilizat.

Descriere

Kit-ul RT-qPCR contine o ADN polimeraza de tip Hot Start si o reverstranscriptaza WarmStart, permitand controlul dublu al activitatii enzimatice, reverstranscrierea si amplificarea intr-o singura etapa.

Reverstranscriptaza Warm Start poseda o stabilitatea mai mare decat alte reverstranscriptaze, permitand o temperatura optima de reactie de 55oC.

Mix-ul de reactie este livrat cu o concentratie de 2X si contine un ADN polimera de tip Hot-Start, dNTP-uri si toate tampoanele necesare. Acesta prezentand un colorant unic de referinta pasiv care este compatibil pe o varietate de platforme de instrumente, inclusiv cele care necesita un semnal de referinta ROX ridicat sau scazut. Mix-ul de reactie include dUTP pentru prevenirea transferul si un colorant vizibil nefluorescent pentru monitorizarea reactiei. Acest colorant vizibil nu se suprapune spectral cu fluoroforii utilizati in mod obisnuit in qPCR  si nu interfereaza cu detectarea in timp real.

Mix-ul de enzima RT WarmStart se livreaza la o concentratie de 20X si contine reverstranscriptaza.Specificatii complete

Product Name Luna® Universal One-Step RT-qPCR Kit
Kit Components: Luna® WarmStart® RT Enzyme Mix (M3002S/L) Luna® Universal One-Step Reaction Mix (M3005S) Nuclease-free Water (B1502A)
Shelf Life: 18 months
Storage Temp: -20°C
Specification Version: PS-E3005S/L/G v1.0
Effective Date: 02-Dec-16
Functional Testing (One-Step RT-qPCR) - The Luna® Universal Probe One-Step RT-qPCR Kit is functionally tested in One-Step RTqPCR with human RNA template, resulting in a standard curve with a calculated qPCR efficiency of 90-110%, and a dynamic range of 8 orders of magnitude.

Produse Noi