Kit de clean-up PCR si ADN- Monarch™ PCR & DNA Cleanup Kit (5ug)

    Caracteristici standard:

  • Acest kit ajuta la purificarea rapida si usoara a ADN-ului de inalta calitate a produsilor rezultati din reactii de PCR sau alte reactii enzitatice, eliberandu-se in numai 6 μl.

  • Previne retentia tamponului si transferul de sare avand un design optimizat al coloanei.

  • Economiseste timp avand protocoale rapide si usor de utilizat, nefiind nevoie de monitorizarea pH-ului.

  • Modificarea protocolului permite purificarea ADNss, purificarea oligonucleotidelor si purificarea altor fragmente de ADN mici.

Descriere

Kitul de curatare PCR si ADN  purifica rapid si fiabil pana la 5 μg de ADN concentrat, de inalta calitate din PCR si alte reactii enzimatice. Kitul utilizeaza un flux de lucru de legare / spalare / eluare, cu o perioada minima de incubare si de centrifugare. Coloanele asigura o retinere a tamponului egala cu  zero si nu se transfera contaminanti, permitand elutia probei in volume de 6 μl. Tampoanele furnizate au fost optimizate si nu necesita monitorizarea pH-ului. 


ADN eluat este gata de utilizare in reactii de restrictie, secventierea ADN, ligare sau alte manipulari enzimatice. Concepute in spiritul durabilitatii, kiturile Monarch utilizeaza ambalaje reciclabile din plastic si cu responsabilitate redusa. Protocolul poate fi de asemenea modificat pentru a permite purificarea fragmentelor de ADN mai mici, incluzand oligonucleotidele și ADNss.

ADN-ul rezultat din reactiile de PCR poate fi purificat dupa amplificare in vederea indepartarii polimerazelor, primeriilor, detergentiilor, dNTP-urilor etc.  Kit-ul poate fi utilizat si pentru reactiile enzimatice unde enzimele modificate cum ar fi ligazele, kinazele, nucleazele, fosfatazele sunt indepartate eficient, permitand desalinizarea si concentrarea eficienta a probei de ADN. ADNc poate fi curatat cu ajutorul acestui kit. Complexele ADN/ARN pot fi purificate post-revers amplificare sau transcriere utilizant acest kit care este capabil de eliminarea RT, a polimerazei si a nucleotidelor. Nucleotidele marcate radioactiv sau flourescent pot fi indepartate din substratul de ADN cu ajutorul kit-ului. Preparatele plasmidice din surse necunoscute pot contine inhibitori si contaminanti nedoriti  iar purificarea si concentrarea pot fi usor de realizat utilizand acest kit. Oligonucleotidele ADNss (≥18 nt) si fragmente ADN ds (≥ 15 pb) pot fi purificate utilizand protocolul de curatare a oligonucleotidelor. 

Specificatii complete

Tipul probei de ADN ADN din PCR si alte reactii enzimatice  (e.g., reactii de digestie, kinaze, ligare).
ADNss sau ADNds oligonucleotidele din reactii enzimatice pot fi purificate utilizand Protocolul de Tipcuratare al oligonucleotidelor.  
Capacitatea de legare pana la 5 μg
Dimensiunea ADN-ului

50 bp - 25 kb

ADN ≥ 15 bp - 25 kb (ADNds) si ADN ≥ 18 nt - 10 kb (ADNss) pot fi purificate utilizand protocolul de curatare al oligonucleotidelor.

Randament

ADN (50 pb - 10 kb): 70-90%

ADN (11-23 kb):50-70%

ADNss ≥ 18 nt si ADNds ≥ 15 bp: 70-85%

Volumul de elutie ≥ 6 μl
Puritate A260/280 > 1.8 and A260/230 > 1.8
Timp de lucru 5 minute de centrifugare si de incubare
Aplicatii compatibile ligare, reactie de digestie, marcare si alte reactii de manipulare enzimatica, construirea de librarii si secventierea ADN-ului

Produse Noi