A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/ci_sessiond1111ba54d0ce4c86a599ad8a1a63eadb68c4786): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 172

Backtrace:

File: /home/elta90mr/public_html/application/controllers/BaseController.php
Line: 11
Function: __construct

File: /home/elta90mr/public_html/application/controllers/Produse.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/elta90mr/public_html/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php56)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /home/elta90mr/public_html/application/controllers/BaseController.php
Line: 11
Function: __construct

File: /home/elta90mr/public_html/application/controllers/Produse.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/elta90mr/public_html/index.php
Line: 315
Function: require_once

Incubator CO2 digital PANASONIC 230 L - elta90mr

Incubator CO2 digital PANASONIC 230 L

Caracteristici standard:
  • Crearea cu sucess a culturilor de celule , necesită un incubator de CO2 care oferă cele mai înalte niveluri de precizie, securitate și ușurință în utilizare.

  • Incubatoarele cu CO2 IncuSafe MCO-170AIC cu tehnologii inovatoare PHCbi oferă o performanță excepțională - maximizand productivitatea culturilor celulare și oferind rezultate optime și reproductibilitate.

  • Fiecare incubator PHCbi printr-un control precis al concentrației și temperaturii de CO2, creaza un mediu excelent pentru culturile celulare sensibile si oferind performanțe pe termen lung, viabilitate optimă a celulelor și experimente de succes.

  • Incubatoarele MCO-170AIC IncuSafe CO2 suportă un mediu de încredere și stabilitate a culturilor celulare în toate pozițiile raftului, ceea ce înseamnă că fiecare celulă este menținută în siguranță în condiții ideale, rămânând ușor de manevrat și pastrat.

Descriere
Incubatoarele PHCBI au fost proiectate pentru o utilizare cat mai usoara si o eficienta maxima. Prin livrarea unui astfel de  incubator de cultură celulară,  cu sisteme și procese rapide, PHCbi vă poate ajuta să vă faceți munca cât mai simplă posibil.
Combinând tehnologia avansată, caracteristicile unice de design și ingineria de înaltă calitate,Incubatoarele Incusafe PANASONIC oferă cel mai precis și mai reglementat mediu pentru cultura celulară.

UN MEDIU PRECIS ȘI CONSTANT
Incubatoarele Incusafe ofera un  control  al condițiilor din interiorul camerei, uniform și exact.
Temperatura este setata prin intermediul a trei zone independente de încălzire, cu un microprocesor P.I.D. Control. Sistemul , anticipeaza cantitatea de energie necesara pentru recuperarea temperaturii camerei, pentru a scurta foarte mult aceste pierderi.
Senzorii de înaltă calitate din cadrul incubatoarelor asigură controlul excelent al CO2 .  

DECONTAMINARE CONTINUA
Incubatoarele sunt concepute pentru a preveni  în mod activ contaminarea în timpul culturii celulare.
SINGURUL si UNICUL, cupru-îmbogățit cu aliaj de oțel inoxidabil in interior, elimină contaminarea și atenuează efectul de impurificare cu aer ce poate  fi introdus printr-o utilizare normala.
Decontaminarea activa de baza - cu ajutorul lampii UV , isolata de culturile celulare, elimina contaminantii din fluxul de aer si apa din tava de umidificare fara a afecta culturile- inhiba cresterea microplasmei, bacteriilor, mucegaiurilor, spori, drojdii si ciuperci, fara filtre HEPA costisitoare ce pot acumula contaminanti in interiorul camerei. Miscarea aerului in interior este suspendată când ușa este deschisă, ducand la minimizarea mișcării contaminarii aerului din încăpere.

TIPURI DIFERITE DE STERILIZARE
Decontaminarea H2O2 - curăță în siguranță camera în mai puțin de trei ore, obținându-se o reducere minimă de 6 log-uri a contaminanților majori ,folosita pentru situatii de urgenta,
Decontaminarea cu dublă căldură (disponibilă în modelul MCO-170AICD) - asigură o sterilizare de 11 ore, la o temperatura de  180 ° C. Cu o disipare extrem de redusă a căldurii în timpul sterilizarii, cultivarea celulelor poate continua neîntreruptă în rafturile Incubatoarelor Incusafe, in timp ce procedura este efectuată.

USOR DE UTILIZAT SI INTRETINUT
Ecranul tactil color LCD complet color permite controlul complet chiar si cu manusi in maini. Transferul de date este usor prin port USB. Partile componente interioare sunt usor de curatat , au colturile rotunjite si suporturi de rafturi integrat

EFICIENTA FLUXULUI DE LUCRU
Sporeste eficienta procedurilor și experimentelor de laborator  oferind  un timp de incubare redus.

DHA - Sistemul de încălzire directă și de aer
INCALZIREA DIRECTA-  este prezenta in  peretii laterali, superiori si cei din spate si formeaza sursa principala de caldura radianta. Partea de jos ridica apa din rezervorul de umiditate pentru a atinge  95% RH la 37°C.
Incalzitorul aferent usii incalzeste partea de sticla a acesteia pentru a preveni condensarea geamului si pentru a asigura o temperatura interna uniforma.
IZOLATIA -  asigura controlul precis și uniform al temperaturii prin sistemul Air Jacket.
Jacheta în sine este înconjurata de o izolație cu spumă de înaltă densitate pentru a proteja împotriva fluctuațiilor temperaturii ambiante, eliminând "petele reci" și prevenind condensarea. Temperaturile uniforme sunt asigurate de ventilatorul din interiorul camerei. ( În seria MCO-170AIC, seria MCO-230AIC și MCO-170M)
Modelul MCO-170AICD se diferentiaza printr-o izolație cu spumă de melamină, care asigură o izolație termică ridicată și excelenta rezistenta la caldura.Izolatia cu melamină limitează disiparea căldurii în timpul sterilizarii . Aceasta asigura o  cultura celulară continua fără întreruperi în incubatoarele care au activate acest tip de  sterilizare.

SENZOR CO2 DUAL IR
Gama unică, detectorul dual IR CO2 oferă calibrarea continuă pentru un control excelent, precizie și stabilitate. Senzorul măsoară simultan eșantionul si valorile lungimii de undă pentru o continua calibare auto-zero .
Senzorul pe bază de ceramică nu este afectat de schimbarile de temperatura si umiditate  moderate si sunt conectate la microprocesorul P.I.D pentru o recuperare rapida.

Specificatii complete
Produs  MCO-230AICUV-PE MCO-230AIC-PE MCO-230AICUV-PE
Dimensiuni externe (mm)  770 x 730 x 905  770 x 730 x 905  770 x 730 x 905 
Dimensiuni interne (mm) 643 x 523 x 700  643 x 523 x 700  643 x 523 x 700 
Volum (L) 230  230 230
Greutate (kg) 90  90 90
Intervalul de control al temperaturii si fluctuatii (°C) AT +5 ~ +50, ±0.1 °C AT +5 ~ +50, ±0.1  AT +5 ~ +50, ±0.1 
Uniformitatea temperaturii (°C) ±0.25  ±0.25  ±0.25 
Intervalul de control al CO2 si fluctuatii (%) 0 ~ 20, ±0.15 % 0 ~ 20, ±0.15  0 ~ 20, ±0.15 
Nivelul de umiditate si fluctuatii (%RH) 95, ±5  95, ±5  95, ±5 
Metoda de sterilizare Decontaminare H2O2 Decontaminare H2O2 Decontaminare H2O2
Senzor de temperatura Termisor Termisor Termisor
Senzor CO2 Dual IR Dual IR Dual IR
Display LCD ecran tactil LCD ecran tactil LCD ecran tactil
Materialul exterior Otel vopsit(partea din spate nu este vopsita) Otel vopsit(partea din spate nu este vopsita) Otel vopsit(partea din spate nu este vopsita)
Materialul interior Otel inoxidabil Otel inoxidabil Otel inoxidabil
Material izolant Polistiren extrudat Polistiren extrudat Polistiren extrudat
Metoda de incalzire Sistem de caldura directa si manta de aer Sistem de caldura directa si manta de aer Sistem de caldura directa si manta de aer
Usa externa 1 1 1
Blocarea usii externe Optional Optional Optional
Usa cu camp reversibil Da Da Da
Usa interioara Ermetica - din geam armat Ermetica - din geam armat Ermetica - din geam armat
Rafturi 4 x otel inoxidabil 4 x otel inoxidabil 4 x otel inoxidabil
Dimensiunile raftului (mm) 620 x 450 x 12  620 x 450 x 12 mm 620 x 450 x 12 mm
Greutate admisa pe raft (kg)
Capacitatea maxima de raft 10 10 10
Port de acces 1 2 1
Pozitionare In spate In spate In spate
Diametru 30 30 30
Alarme      
Lipsa de curent Alarma de la distanta Alarma de la distanta Alarma de la distanta
Depasirea parametrilor de temperatura Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta
Temperatura prea mare Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta
Lipsa CO2 Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta Alarma vizuala / Alarma acustica / Alarma de la distanta
Usa deschisa Alarma vizuala / Alarma acustica Alarma vizuala / Alarma acustica Alarma vizuala / Alarma acustica
Sursa de alimentare externa (V) 230  230 230
Frecventa (Hz) 50  50 50
Nivel de zgomot in functionare (Db) 25  25 25