Hota cu flux laminar IVFtech Sterile

Caracteristici standard:
  • Cabinetul IVFtech Sterile este conceput pentru a vă oferi cel mai mic nivel de zgomot motorul functionand la o capacitate de 10% fiind intotdeauna gata de utilizare prelungind durata de viata a filtrelor.

  • Mini-incubator incorporat ermetic cu accesibilitate usoara care poate asigura mediul ideal dezvoltarii gametilor si a embrionilor.

  • Masa incalzita cu temperatura reglabila cu monitor integrat in carcasa cabinetului steril pentru monitorizarea si setarea temperaturii , umiditatii , concentratilor si alte setari in functie de necesitati.

  • Cabinetul IVFtech Sterile are suprafara de lucru conceputa din Hi-Macs un material inoxidabil rezistent la pete si la zgarieturi avand proprietati de refacere si curatare usoara.

  • IVFtech Sterile este proiectat ergonomic frontal pentru o utilizare cat mai usoara.

Descriere

Cabinetele IVFtech Sterile sunt proiectate pentru a proteja probele cu un flux constant de aer curat și sunt fabricate pentru a satisface cerințele specifice ale laboratoarelor FIV.

Fluxul vertical laminar asigură aer curat pe întreaga suprafață de lucru și este fabricat pentru a îndeplini cerințele unui laborator de FIV, cum ar fi "vitrificarea", manipularea "ICSI", "colectarea spermei" și munca de rutină a FIV-ului.

Un sistem unic de laminare asigură că aerul de scurgere este uniform și echilibrat. Acest lucru asigură o protecție excelentă a produsului prin crearea unui flux mai bun, cu o mai mică turbulență la suprafața de lucru și conducând la îmbunătățirea caracteristicilor antivibrației.
Operarea mini-incubatorului ermetic este simplă datorita accesibilitatii de incarcare a acestuia operandu-l intr-un mediu steril avand acces la un control efficient asupra factorilor de control al mediului dorit pe un ecran tactil incorporat in carcasa cabinetului steril. Incubatorul este plasat pe bancul de debit, iar supapa din spatele incubatorului este utilizată pentru conectarea la orificiul de evacuare a gazelor prin intermediul dispozitivului de blocare.

Dupa o deschidere obisnuita timpul de recuperare a gazelor pentru a asigura admosfera corecta in incubator este de doar 3 minute.

Prin închiderea capacului și eliberarea dispozitivului de blocare, atmosfera va rămâne constantă în incubator până când capacul este deschis.


Filtrele HEPA din clasa H-14 în conformitate cu EN 1822 confera eficienta filtrarii la 99,999% față de dimensiunea particulelor de 0,3 μm.

Filtrele HEPA sunt protejate de un filtru de carbon pentru o durată mai lungă de viață.

Intretinerea, curatare si mentenanta cabinetelor IVFtech Sterile se face din față, fără a fi necesară deplasarea cabinetelor, ceea ce reduce timpul de efectuare a service-ului.

Cabinetele IVFtech Sterile sunt fixate pe standuri fixe cu picioare reglabile pentru ajustarea inaltimii corespunzatoarea utilizatorului.

Se pot adapta peretelui interior al cabinetului IVFtech Sterile urmatoarele:

-Debitmetru,

-Conectori Electrici

-Monitor interior/exterior,

-Sisteme de umidificare,

-Tunel de aspiratie,

-Sticle incalzita IVFtech Ø45mm

-Lumina UV

-Anumite produse sau echipamente(blocuri incalzite ,rafturi magnetice, rafturi retractabile,difuzoare) pentru a ajuta in rutina FIV. 

Specificatii complete
Denumire Valoare
Modele 90-180
Dimensiuni (DxWxH) 690x1015x1245mm - 690x1930x1245mm
Dimensiuni cabinet de lucru (DxWxH) 560x950x635mm
Deschidere frontala fixa 350 mm
Standul de suport , inaltimea standard 850-950 mm
Velocitatea aerului , flux vertical 0, 34 m/s
Velocitatea aerului, deviatie 8 ±%
Flux laminar 775-1450 m3 /h
Nivel de zgomot in functionare ; ISO 6081 <51 dB(A)
Variatii de luminozitate Da
Filtre HEPA H - 14
Tensiune de alimentare 230/50 V/Hz
Putere 150/450-300/450 W
Greutate 140-190 kg