Seria de microscoape Ni, ultima inovatie in evolutia microscopului biologic upright, sprijina studiul in biostiinta cu performante de baza imbunatatite si flexibilitate in folosirea sistemului.
Ultima serie de obiective dezvoltate, CFI Plan Apochromat λ sunt punctul forte in performantele optice ale sistemului.
Stratul de Nano Cristale, cu indexul de refractie foarte mic, este folosit pentru prima oara in obiectivele pentru microscop, furnizand imagini mai luminoase, de o rezolutie mai inalta si un contrast mai bun.
Structura stratului patentat de Nikon, folosit si foarte cerut pentru microscoapele inversate, se poate regasi acum si in structura microscoapelor upright, permitand o vasta combinatie de componente in functie de aplicatie pentru care este folosit.
Aplicatiile ce folosesc laser sau proteine fluorescente, asemenea Kaede si PA-GFP, se pot realiza cu atasarea in doua straturi a unitatii de fluorescenta si o unitate de fotoactivare.
Seria NI depaseste conceptul conventional de microscop upright si dezvolta posibilitatea unei cercetari avansate in domenii ca: biostiinta si medicina.
Noile stereomicroscoape optice ofera cel mai mare camp vizual posibil, mentinand în același timp o rezolutie înalta si o stralucire exceptionala, fluorescenta uniforma.
Stereomicroscopul Nikon SMZ25 combina micro si macro imagistica intr-un singur instrument pentru o vizualizare si manipulare convenabila a unei singure celule la intregul organism. Folosind tehnologia optica Nikon’s Perfect Zoom System.
SMZ25 realizeaza primul zoom de 25:1 si un nivel ridicat NA pentru o rezolutie superioara, nemaivazuta la un stereomicroscop pana acum.
Folosind aceaste sisteme optice inovative si lentilele fly-eye, imaginile de fluorescenta clare si cristaline cu raporturi S/N imbunatatite se pot vedea, chiar si in cazul aplicatiilor cu o lumina de excitatie redusa, cum ar fi diviziunea celulara.
In plus, chiar si la magnificatii mici, SMZ25 are un F.O.V. de 35mm, permitant utilizatorilor sa capteze un intreg vas de 35mm cu o luminozitate uniforma.
Imagini mai rapide si mai luminoase cu iluminarea LED.
Flux de lucru eficientizat, datorita butoanelor de control frontale.
Masa mecanica usor de utilizat.
Tehnica de contrast Emboss – pseudo -3D.
Metoda de observare in lumina transmisa si Epi-fluorescenta, de inalta calitate bazata pe iluminarea LED.
Structura compacta si de stabilitate inalta.
Folosind sistemul optic CFI60 de la Nikon si iluminarea LED pentru ambele tipuri de imagistica Diascopic si Epi-fluorescenta, microscopul inversat Eclipse Ts2 ofera imagini foarte clare, ajutand la o mai buna observare si documentare a culturilor celulare